rahbari
تاریخ : جمعه 20 مرداد 1396

بازدید دکتر صدرالسادات از مرکز کوهورت آذر و بخش دیالیز شهرستان خامنه

دکتر صدرالسادات از مرکز کوهورت و بخش دیالیز شهرستان خامنه بازدید به عمل آورد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، مرکز کوهورت شهرستان خامنه در سال 92 و با هدف تحقیقاتی بر روی افراد بالای 35 سال تاسیس شد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز  در این بازدید این مرکز بالاترین رتبه کوهورت در بین 15 کوهورت کشور  را کسب کرده است و یکی از عوامل بالا بودن رتبه پژوهشی دانشگاه است.
گفتنی است، بررسی کامل شیوه ی زندگی، نوع بیماری، سبک زندگی، تغذیه و علل بیماری ها و فراوانی بیماری ها در یک منطقه، انجام آزمایشات مختلف و پیشگیری از بیماری های شایع از جمله رویکردهای مهم مجموعه ی کوهرت آذر به شمار می آیند. همچنین 15 هزار نفر تا کنون در این مرکز مورد بررسی قرار گرفته اند.
همچنین این مرکز تحت نظارت مرکز تحقیقات گوارش دانشگاه علوم پزشکی تبریز قرار دارد.

• توسط رضا محمدی نسب
  • در 1396/05/20