تاریخ : چهارشنبه 25 مرداد 1396

بازدید معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت بهداشت از مرکز همودیالیز بیمارستان امام رضا(ع) تبریز

بزرگترین مرکز دیالیز خاورمیانه

دکتر صومی: با افتتاح و آغاز به کار بزرگ ترین مرکز دیالیز خاورمیانه، مشکل خدمات دهی به بیماران دیالیزی مرتفع شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز،  معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت از مرکز همودیالیز بیمارستان امام رضا (ع) و مرکز آموزشی و درمانی سینا بازدید کرد. در این بازدیدها دکتر صومی رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز و دکتر پزشکیان نائب رییس مجلس نیز حضور داشتند.
مرکز دیالیز 122 تخت خوابی همودیالیز به همت و هزینه خیر گرانقدر جناب آقای حاج یعقوب صادق نوبری احداث و تکمیل شده و 122 دستگاه همودیالیز توسط  خیر بزرگوار جناب آقای حاج کریم مردانی آذر از کشور آلمان خرید و به این مرکز اهدا شده است.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت همچنین از پروژه ساختمان سوانح سوختگی مرکز آموزشی و درمانی تبریز که  با زیربنای 6800متر مربع و ظرفیت 66 تخت سوختگی در حال ساخت است، بازدید کرد.
لازم به یادآوری است ساختمان بیمارستان سوانح و سوختگی در 16000متر مربع توسط خیر گرامی جناب آقای حاج یعقوب صادق نوبری در سال 1378 احداث شد و 10000 مترمربع آن در سال 1380 به بهره برداری رسیده است، دو طبقه و نیم به مساحت 6800مترمربع به پیشنهاد دانشگاه سازه و نما اجرا شده و برای گسترش آینده بیمارستان در نظر گرفته شده  بود.
بخش جدید سوختگی بیمارستان سینا در هفته دولت به بهره برداری خواهد رسید و تا کنون 11میلیارد تومان اعتبار برای ساخت آن هزینه و 80درصد تجهیزات مورد نیاز نیز تامین شده است.

• توسط رضا محمدی نسب
  • در 1396/05/20