rahbari
تاریخ : جمعه 20 مرداد 1396

بازدید از مرکز آموزشی و درمانی سینا

افزایش 2.5 طبقه ساختمان سوانح سوختگی مرکز سینا در بیش از 6000مربع

با حضور دکتر پزشکیان نایب رییس اول مجلس و دکتر صدرالسادات از پروژه های در حال احداث مرکز آموزشی درمانی سینا بازدید به عمل آمد

دکتر پزشکیان نایب‌رئیس اول مجلس شورای اسلامی و نیز دکتر صدر السادات معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت و هیئت همراه از پروژه افزایش 2.5 طبقه ساختمان سوانح سوختگی مرکز سینا در بیش از 6000مترمربع و 66 تخت سوختگی تا شهریور ماه سال جاری به بهره برداری خواهد رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاهعلوم پزشکی تبریز، دکتر سیدعلی صدرالسادات به همراه رئیس و معاونان دانشگاه علوم پزشکی تبریز از مجهزترین مرکز درمان سوختگی شمالغرب کشور بازدید کرد.

گفتنی است، بخش جدید سوختگی بیمارستان سینا شش هزار متر مربع بوده و دارای 66 تخت است که در حال حاضر بزرگ ترین و تخصصی ترین مرکز سوانح سوختگی در شمالغرب کشور به شمار می آید.

لازم به ذکر است، این بخش جدید در هفته ی دولت به بهره برداری خواهد رسید و تا کنون 11میلیارد تومان اعتبار برای توسعه ی فیزیکی آن هزینه شده است.

علی تقی زادیه، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز در این خصوص اظهار کرد: حدود دو میلیارد تومان اعتبار صرف تامین تجهیزات این بخش شده و 80 درصد تجهیزات تامین شده است.

• توسط رضا محمدی نسب
  • در 1396/05/20