تاریخ : جمعه 20 مرداد 1396

در بازدید معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت:

رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز: کمک وزارت برای تکمیل و راه‌اندازی کلینیک تخصصی ضروری است

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت با هیات همراه وارد تبریز شدند.

به روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، سیدعلی صدر السادات به همراه رئیس و معاونان دانشگاه علوم پزشکی تبریز از بخش‌های مختلف بیمارستان طالقانی تبریز بازدید به عمل آورد.

گفتنی است بخش LDR بیمارستان آیت الله طالقانی تبریز دارای 12 تخت برای اسکان مادر، نوزاد و همراه است که با تکیه بر طرح تحول سلامت و بهسازی هتلینگ افتتاح شده است.

همچنین بخش NICU این بیمارستان دارای 22تخت و یک بخش ایزوله است که هم اکنون 21 نوزاد در این بخش تحت مراقبت هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در بازدید از کلینیک تخصصی نیمه آماده بیمارستان آیت الله طالقانی اظهار کرد: این کلینیک سه هزار متر مربعی به همت خیری به نام" مهندس اسفهلانی" در حال ساخت بوده و تا کنون دو میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل آن هزینه شده و هیچ اعتبار دولتی به منظور احداث آن اختصاص داده نشده است.

محمد حسین صومی افزود: بیمارستان آیت الله طالقانی تبریز در جنوب غرب تبریز که از محروم ترین مناطق به شمار می آیند در حال ارائه ی خدمات به بیماران است.

• توسط رضا محمدی نسب
  • در 1396/05/20