تاریخ : پنجشنبه 19 مرداد 1396

جشنواره عمران سلامت دانشگاه برگزار میشود:

با حضور دکتر صدر السادات معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت جشنواره عمران سلامت برگزار میشود

4500 متر مربع از طرح های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در دو روز آینده مورد افتتاح و بهره برداری قرار می گیرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه در این جشنواره  حدود 4500 مترمربع زیربنای بهداشتی درمانی پژوهشی دانشجویی احداثی دانشگاه علوم پزشکی تبریز درسطح استان و با حضور مسئولین ارشد وزارت بهداشت درمان وآموزش پزشکی و استان در مورخه های 20 و21 مرداد ماه مورد افتتاح و مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.
تیزر جشنواره عمران سلامت دانشگاه علوم پزشکی تبریز درقسمت فیلم صفحه اصلی دانشگاه قابل مشاهده است.

• توسط پروین جوادی
  • در 1396/05/19