تاریخ : چهارشنبه 18 مرداد 1396

برگزاری کنفرانس بین‎المللی ارولوژی فانکشنال در دانشگاه علوم پزشکی تبریز

کنفرانس بین‌المللی ارولوژی فانکشنال تبریز تحت عنوان "تازه‌های پیشگیری، تشخیص و درمان بی‌اختیاری ادراری-مدفوعی"

۱۸ و ۱۹ مردادماه در تالار شهید شایانمهر دانشگاه علوم پزشکی تبریز در حال برگزاری است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، سکینه حاج‌ابراهیمی، دبیر علمی این کنفرانس بین‌المللی با بیان اینکه، صرفا 30 درصد افراد مبتلا به بیماری بی‌اختیاری ادراری-مدفوعی به ما مراجعه می‌کنند، بیان کرد: ما باید نقش خوبی در این خصوص ایفا کنیم، چرا که انزوایی که در اثر بی‌اختیاری ایجاد می‌شود، بیشتر از بیماری‌هایی چون دیابت بوده و این بیماری در رتبه دوم بعد از افسردگی حاد قرار دارد.

وی با اشاره به اهداف برگزاری کنفرانس بین‌المللی ارولوژی فانکشنال تبریز، ادامه داد: از محققان و افراد متخصص دعوت کردیم تا در این راستا بتوانیم قدم‌هایی را برداریم و با توجه به اینکه احساس می‌کردیم بخشی از رسالت ما در انجمن باقی مانده است، از این رو این برنامه را ترتیب دادیم تا بتوانیم دانسته های خود را مطرح کرده و چاره‌ای برای این درد پیدا کنیم.

وی خاطرنشان کرد: از تمامی حاضران که از کشورهای مختلف گردهم امده اند قدردانی می‌کنیم و امید است که بتوانیم حداکثر استفاده را از این کنفرانس بین‌المللی ببریم.

محمدرضا نوروزی، دببر انجمن ارولوژی ایران، در این کنفرانس بین‌المللی اظهار کرد: ما در این حوزه‌ در شاخه‌های مختلف رشد داشته‌ایم و دانشگاه تبریز نیز در برگزاری سمینارها و کنفرانس‌های مربوطه بسیار خوب عمل کرده است.

وی با تاکید بر اهمیت برگزاری این همایش بین‌المللی و با اشاره به اهمیت این بیماری در جامعه، بیان کرد: در این دوره‌های انجمن امور به خود انجمن‌های استانی سپرده شده و شاهد ارتقای سطح کیفیت در این راستا شده‌ایم که نتیجه‌ی این ارتقاء نیز به نفع مردم و بیماران است.

وی با اشاره به روایتی از امام حسین(ع)، بیان کرد: در این روایت تاکید شده است که نیازهای مردم به شما از جمله نعمت‌های الهی است، از این رو مراجعه و نیاز بیماران به پزشکان نیز از جمله نعمات الهی بوده و ما موظف هستیم که در راستای خدمت رسانی به بیماران تلاش کرده و همچنین به نفع آنان قدم برداریم.

دکتر مدائن، استاد دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در این کنفرانس بین‌المللی، اضافه کرد: در سال‌های ۶۵ و ۶۶ کسی به بی‌اختیاری اداری-مدفوعی بانوان توجهی نشان نمی‌داد؛ پس از آن ما روش‌هایی ساده را آموخته و اجرا کردیم؛ روز به‌روز استقبال بانوان از این موضوع بیشتر شد و انگیزه‌ای شد تا راه‌های درمان این بیماری را پیگیری کنیم.

وی با تاکید بر اینکه، بیماری بی‌اختیاری ادراری-مدفوعی ارتباط مستقیمی با کیفیت و خود زندگی دارد، بیان کرد: با توجه به اینکه از هر ۴ زن، یک نفر این مشکل را دارد، از این رو به عمق قضیه پی برده شده و در این راستا نیز فعالیت‌هایی انجام می‌شود، برگزاری این همایش بین‌المللی نیز به همین دلیل بوده است.

وی با تاکید بر اهمیت این بیماری و لزوم پرداختن به آن، اضافه کرد: امروزه در پله‌های مختلف، شاهد رشد علمی در رشته‌ی ارولوژی هستیم.
  • توسط رضا محمدی نسب
  • در 1396/05/18