تاریخ : چهارشنبه 18 مرداد 1396

باحضور مسئولین دانشگاه:

دیدار رئیس دانشگاه با اصحاب رسانه در روز خبرنگار

روز17 مرداد ماه مصادف با روز خبرنگار دکتر صومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز به همراه دکتر حسینی مدیر روابط عمومی این دانشگاه ، جهت تجلیل از مقام والا و قلم جامعه ساز خبرنگاران با تعدادی از این عزیزان دیدار و گفتگو کرد.
روز17 مرداد ماه مصادف با روز  خبرنگار دکتر صومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز به همراه دکتر حسینی مدیر روابط عمومی این دانشگاه ، جهت تجلیل از مقام والا و قلم جامعه ساز خبرنگاران با تعدادی از این عزیزان دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دراین دیدار که دکتر دینوری معاون توسعه مدیریت و منابع و صادق طیار مدیر خدمات رفاهی پشتیبانی دانشگاه نیز حضور داشتند، دکتر صومی درمحل معاونت اطلاعات واخبار صدا وسیمای مرکز استان آذربایجان شرقی حضور یافته و ضمن دیدار صمیمی از زحمات وهمکاری های رسانه ملی با دانشگاه علوم پزشکی تقدیر کرد.
وی همچنین درمحل خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران در تبریز نیز حضور یافته و با مسئولین و خبرنگاران این خبرگزاری از نزدیک دیدار و فرا رسیدن روز خبرنگار را به آنان تبریک گفت.
در ادامه دکتر صومی همچنین از قدیمی ترین نشریه مکتوب دایر آذربایجان شرقی روزنامه مهدآزادی نیز دیدن کرده و از ایفای رسالت خطیر آگاه سازی آنان تشکر نمود.
گفتنی است این دیدار که حکایت از ارزش والای خبرنگاران نزد مسئولین دانشگاه علوم پزشکی تبریز بویژه رئیس دانشگاه داشته و رئیس این دانشگاه  خبر و فعالیت های تخصصی دانشگاه را به دو بال پرواز یک پرنده تشبیه نموده و باتوجه به عملکرد چمشگیر دانشگاه علوم پزشکی در حوزه های مختلف دانشجویی ، فرهنگی ، علمی و تحقیقاتی و پشتیبانی خواستار همکاری بیش از پیش رسانه ها اعم از نوشتاری، سایت و.. با این دانشگاه شد.

• توسط پروین جوادی
  • در 1396/05/18