تاریخ : يکشنبه 15 مرداد 1396

تقدیر از مرکز آموزشی درمانی امام رضا(ع) به عنوان یکی از مراکز برتر کشوری در اجرای برنامه ۲۴۷و ۷۲۴

در نخستین جشنواره تقدیر از بیمارستان های مجری مدیریت برنامه ۲۴۷(درمان سکته قلبی) و ۷۲۴(درمان سکته مغزی) از مرکز آموزشی درمانی امام رضا(ع) به عنوان یکی از مراکز برتر کشوری تقدیر شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در نخستین جشنواره تقدیر از برترین های اجرای برنامه ۲۴۷ و ۷۲۴ (مدیریت درمان سکته های قلبی و مغزی) که درمرکز همایش های بیمارستان شهیدرجایی تهران و با حضور وزیر بهداشت و جمعی از معاونین و مسئولین وزارت متبوع برگزار شد، از  مرکز آموزشی درمانی امام رضا(ع) دانشگاه علوم پزشکی تبریز تقدیر شد.
در متن تقدیر وزیر بهداشت چنین آمده است ؛
تقارن علم و خدمت در عرصه پزشکی سبب شد تا یکی از اصلی ترین علل مرگ و میر در جهان بصورتی شایسته و تحت یک برنامه مدون و در خور، مدیریت شود.
خدمات زنجیره ای در جهت پیشگیری و درمان سکته مغزی که از سال 95، در دستور کار وزارت بهداشت قرار گرفته با همت شما همکاران و کادر درمانی والا مقام و خدوم به نحو ارزنده در اختیار بیماران قرار گرفته و بواسطه آن شاهد طلوع لبخند بیمارانی شده ایم که از رنج ناشی از ناتوانی و تحمیل هزینه های گزاف رها شد و در سلامت زندگی خود را سپری می کنند.
بیمارستان امام رضا(ع) دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تبریز/به پاس اقدامات ارزشمند و نیروهای متعهد، خدمتگزار و همیشه در صحنه آن بیمارستان در مدیریت درمان سکته های مغزی که نیاز به سرعت و دقت و هماهنگی برجسته ای دارد کمال تشکر و قدردانی بعمل می آید . امید آن دارم همواره در اوج نگاهبان سلامت و لبخند مردم باشید .
                                     دکترسیدحسن هاشمی / وزیر بهداشت