تاریخ : سه شنبه 10 مرداد 1396

دانشگاه علوم پزشکی تبریز در ارایه خدمات بهداشتی در کشور پیشرو و الگوست .
 نشست صمیمی دکترسیاری معاون بهداشتی وزارت بااعضای هیأت رئیسه و روسای شبکه های بهداشت درمان درمرکز کشوری مدیریت سلامت برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکترعلی اکبر سیاری تاکید کرد:  دانشگاه علوم پزشکی تبریز در ارایه خدمات بهداشتی در کشور پیشرو و الگوست .ما از دانشگاه علوم پزشکی تبریزحمایت می کنیم چون نوآوری زیاد دارند. تبریز با شهرهای دیگر قابل مقایسه نیست. در تبریز همه عشق و انگیزه به کار دارند
 دکتر علی اکبر سیاری در نشست معاون بهداشتی وزیر بهداشت در تبریز اظهار کرد: شهامت، نوآوری و کار گروهی از ویژگی هایی است که مجموعه ی بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز،را از سایرین متمایز می کند.وی افزود: از ابتدای اجرای طرح تحول سلامت، دانشگاه علوم پزشکی تبریز پیشرو بود و پیشینه ی تجربی و کارشناسان خوب از ویژگی های دیگر این مجموعه است.
وی افزود: فعال شدن خدمات شهری و کامل بودن دسترسی یکی از دغدغه های اصلی پیشکسوتان بهداشت بود و همچنین برنامه داشتن برای بیماری های غیرواگیر که یکی از دلایل اصلی مرگ و میر به شمار می آیند، نیز از برنامه هایی هستند که محقق شده اند.
وی عنوان کرد: پرونده ی الکترونیکی سلامت ابزار خوب برای مدیریت بهتر سلامتی بود که محقق شد و مشکلات مجموعه ی بهداشت کاملا قابل درک بوده و به زودی خبرهای مسرت بخشی در راستای حل مشکلات این مجموعه به گوش خواهد رسید.
دکتر سیاری بیان کرد: روسای شبکه های بهداشت باید از عملکرد خود تحلیل داشته باشند و وضع موجود را مدیریت کرده و در راستای بهبود عملکرد گام بردارند.
وی تاکید کرد: پوشش خدمتی دانشگاه علوم پزشکی تبریز نسبت به دانشگاه های شهید بهشتی، قم، ایران، تهران و اصفهان بهتر است. ولی این عملکرد متوسط استان را نشان می دهد و باید تلاش بیشتری نشان داد.
دکتر سیاری خاطرنشان کرد: با توجه به افزایش آسیب های اجتماعی از جمله فقر، طلاق و اعتیاد، کارشناس بهداشت روان و کارشناس تغذیه به این سیستم اضافه شده است و نظارت و آموزش مدیران نیز از دیگر اقداماتی است که باید انجام گیرد.

آلبوم تصاویردکتر سیاری معاون بهداشتی وزارت در نشست اعضای هیأت رئیسه و روسای شبکه های بهداشت درمان:

• توسط فاطمه دایی
  • تایید شده فاطمه دایی