تاریخ : چهارشنبه 11 مرداد 1396

در نشست معاون بهداشتی وزیر و اعضای هیات رئیسه و روسای شبکه های بهداشت استان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز تاکید کرد: مجموعه ی بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز نمره ی قبولی را از نظر عملکرد گرفته است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکترمحمد حسین صومی رئیس دانشگاه، درنشست معاون بهداشتی وزیر با اعضای هیأت رئیسه و روسای شبکه های دانشگاه، اظهار کرد: همه ی اعضای شبکه ی بهداشت در طول چهارسال گذشته عملکرد خوب و هماهنگی را در راستای تحقق اهداف داشته اند وی افزود: این مجموعه سعی در ارائه ی بهترین خدمات با امکانات و مشکلات موجود را داشته است و خوشبختانه عملکرد خوب و قابل قبولی که نتیجه این عملکرد به وضوح مشخص است را ارئه نموده است.
وی با اشاره به برخی اقدامات پس از اجرای طرح تحول نظام سلامت گفت: اصلاح نرم افزاری سیستم و فراهم سازی زیرساخت ها و توسعه ی فیزیکی به خصوص خانه های بهداشت، نظارت برسلامت روان و ارزیابی مراکز آموزشی و درمانی از جمله اقدامات مجموعه ی بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز به شمار می آیند.
دکتر صومی عنوان کرد: تبریز از وضعیت خوبی برخوردار است و طبق مستندات، آمار مرگ و میر نوزادان، بستری نوزادان، ترخیص با رضایت شخصی در استان ما پایین تر از سایرین است.
وی تاکید کرد: نظارت نسبی از روستاها تا مرکز هیات رئیسه ی دانشگاه، ارائه ی صحیح خدمات سلامت و عملکرد چشمگیر در حوزه ی بهداشت از افتخارات این مجموعه به شمار می آیند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت:در آموزش ارزیابی بیمارستان های آموزشی که صورت گرفت نیز دانشگاه ما از نظر ارتباط بخشی موسسات آموزشی بالاترین نمره را در سطح کشور کسب کرد. همچنین امسال در هیچ بیمارستان دانشگاهی دولتی و غیر دولتی افت اعتبار بخشی وجود ندارد.
دکتر تبریزی، قائم مقام معاون بهداشتی وزارت در نشست فوق  از اجرای طرح پزشک متخصص خانواده از سال آینده خبر داد و گفت: با توجه به  بی مهری های زیادی که درحق خانه های بهداشتی شده بود، پس از اجرای طرح تحول سلامت به طور چشمگیری تحول در حوزه بهداشت و درمان صورت گرفت که تغییرات ملموسی در حوزه ی بهداشت را شاهد هستیم. وی افزود: امروزه 89 درصد پایگاه های سلامت فعال شده اند و پوشش پزشکی نیز به بیش از 90 درصد رسیده است.
وی تاکید کرد: صداقت، اخلاص، سابقه ی مدیریتی خوب بود که سبب پیشرفت شبکه ی بهداشت آذربایجان شرقی شد و این در حالی است که استان های پیشرو پزشک خانواده عملکرد خوبی در اجرای این طرح نداشتند.
شایان ذکر است : دکترعباسعلی درستی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در نشست معاون بهداشتی وزیر و اعضای هیات رئیسه و روسای شبکه های بهداشت استان  با ارائه ی گزارش مبسوطی، عملکرد مجموعه ی بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز را تشریح کرد و گفت : دانشگاه علوم پزشکی تبریز اقدامات بسیار ارزشمندی انجام داده است که مجموعه ی تلاش ها نیز نتایج ارزشمندی را به بار آورده است.

آلبوم تصاویردر نشست معاون بهداشتی وزیر و اعضای هیات رئیسه و روسای شبکه های بهداشت استان

• توسط فاطمه دایی
  • در 1396/05/11