تاریخ : پنجشنبه 12 مرداد 1396

روحانی در مراسم تنفیذ حکم دوازدهمین دوره ریاست جمهوری:

هنوز تا رسیدن به جایگاه بلند قدرت اقتصادی فاصله داریم

رئیس جمهور گفت: .دوازدهمین رئیس جمهور ایران با بیان اینکه مهار تورم و رشد اقتصادی حق مردم است، گفت: علیرغم گام های بلندمان هنوز تا رسیدن به جایگاه بلند قدرت اقتصادی فاصله داریم.

به گزارش گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، دکتر حسن روحانی حجت الاسلام روحانی پس از دریافت حکم تنفیذ، اظهار داشت: خدای بزرگ را سپاسگزارم که یکی از بهترین روزها  در آستانه ولادت علی بن موسی الرضا(ع) که فخر همه ما ایرانیان است را برای آغاز به کار دولت دوازدهم مقدر فرمود.

حجت الاسلام روحانی گفت: ایران با همه عظمت و شکوت تاریخی خود در برابر اسلام از سر ادب و اعتقاد تسلیم شد. آنچه ایران را به اسلام آورد نه برق شمشیر که نور امامت و نبوت بود.

وی بیان داشت: ما ایرانی هستیم و مسلمان و دوستدار اهل بیت(ع) ما امامت را از امام علی(ع)، شهادت را از امام حسین(ع) و شریعت را از امام صادق(ع) آموختیم. ایشان به ما آموختند چطور می‌توان با زبان منطق با دیگران صحبت کرد.

• توسط پروین جوادی
  • در 1396/05/12