تاریخ : چهارشنبه 4 مرداد 1396

برگزارشد:

شانزدهمین جلسه کمیته مدیریت مخاطرات بحران دریاچه ارومیه

با حضوردکترصومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز کمیته مدیریت مخاطرات بحران دریاچه ارومیه تشکیل جلسه داد
 با حضوردکترصومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز  کمیته مدیریت مخاطرات بحران دریاچه ارومیه تشکیل جلسه داد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، دکترالهوردی پور ضمن ارایه گزارشی از اقدامات صورت گرفته در راستای مصوبات جلسات قبلی ، از تبدیل کمیته استانی به کارگروه کشوری از سوی ستاد احیای دریاچه ارومیه خبر داد.
وی اظهار امیدواری کرد این اتفاق فرصتی جهت استفاده از در جهت دستیابی سریعتر به اهداف سلامت دراین کمیته و ایفای بهتر سهم و نقش کمیته در این زمینه کاهش مخاطرات سلامت بحران دریاچه ارومیه باشد.
وی همچنین تکمیل مراحل احداث مرکز آموزشی پژوهشی بندر شرفخانه، انجام ارزیابی اپیدمیولوژیک تأسیسات بحران دریاچه ارومیه، ارائه اطلاعات لازم به مرکز مطالعات کوهرت آذر و همچنین نیازسنجی آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز و تدوین برنامه جامع آموزشی برای کلیه معاونت ها را از جمله مهمترین اقدامات کمیته برشمرده و اذعان داشت: درتلاشیم تا  از تجربیات دانشگاه علوم پزشکی ارومیه و تبادل اطلاعات لازم بین دو دانشگاه نیز استفاده لازم را ببریم.
دکترصومی نیز ضمن بررسی دقیق اقدامات صورت گرفته و برنامه های پیشنهادی اجرایی از سوی کمیته ، ضمن ارایه توصیه های لازم بر بازبینی برخی برنامه ها تاکید و خواستار تسریع در انجام وظایف کمیته و تشکیل منظم جلسات و پیگیری موارد مصوب دراین کمیته از مسولین شد.
گفتنی است این کمیته با حضور اکثریت اعضاء از کلیه سازمان ها و دانشگاه های ذیربط درمحل سالن حوزه ریاست دانشگاه تشکیل شد.

آلبوم تصاویرشانزدهمین جلسه کمیته مدیریت مخاطرات بحران دریاچه ارومیه

• توسط پروین جوادی