تاریخ : سه شنبه 3 مرداد 1396

پیگیری جدی مسئولین دانشگاه در خصوص قصور نیروی خدماتی مرکز آموزشی درمانی سینا در ارایه خدمات به بیمار بستری

توضیحات معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی در مورد قصور اتفاق افتاده در بخش مسمومیت در جریان مهار فیزیکی یکی از بیماران بستری در مرکز آموزشی درمانی سینا
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز به نقل از معاون درمان این دانشگاه، بیماری با سابقه مصرف داروهای روانگردان با تشخیص مسمومیت ناشی از مصرف دارو بستری میشود; ساعات اولیه صبح، بیمار با تقلای فراوان سعی در بازکردن دست و پای خود داشته، موضوع توسط پرستار مربوطه به همکار خدماتی بخش اطلاع داده میشود هنگام مداخله توسط همکار خدماتی بخش، بیمار بیقرار به وی حمله کرده و وی با اعمال خشونت دست و پای بیمار را میبندد.
به محض اطلاع، معاون درمان بهمراه معاون توسعه دانشگاه، فیلم کامل شیفت عصر و شب را بررسی نموده و علیرغم عدم وجود سوء نیت، چون قسمتی از اقدامات خارج از شأن خدمتگزاران سلامت تشخیص داده شد، کادر خدماتی مربوطه به دادگاه معرفی و از کار برکنار شده و پایان کار وی داده شد .
بنابر این گزارش کادر درمانی مسئول ارایه خدمات مستقیم بخش از کار تعلیق شده و جهت بررسی پرونده به هیأت تخلفات کارکنان معرفی شد.
دکتر تقی زادیه افزود: مسوول حراست، مدیر و رئیس مرکز ضمن تذکر به هیأت رسیدگی به تخلفات معرفی شدند .
بنا بر همین گزارش، از خانواده بیمار عذر خواهی شده  و ضمن دلجویی به عمل آمده،  آمادگی دانشگاه برای کمک به تداوم درمان بیمار به منسوبین وی اطلاع داده شد .
پرونده رسیدگی کامل به این موضوع در دادگاه و دانشگاه مفتوح و در حال پیگیری است.

• توسط فاطمه دایی
  • تایید شده فاطمه دایی