rahbari
تاریخ : دوشنبه 2 مرداد 1396

مدیر حراست دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت:

ایجاد کانال ارتباطی پیامکی20002013

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، مدیر حراست دانشگاه اعلام کرد:
در راستای افزایش سطح اعتماد و ارتقاء ضریب اطمینان و سلامت در دستگاه های نظارتی"اداره کل صیانت و خدمات حراستی سازمان حراست کل کشور" اقدام به ایجاد کانال ارتباطی پیامکی 20002013 و همچنین شماره تلفن 2013 امکان دریافت مستقیم گزارشات می باشد.
سیفعلی نصرتی  در مصاحبه با روابط عمومی دانشگاه اظهار نمود: در راستای سلامت نظام اداری و عینیت بخشیدن  به منویات مقام معظم رهبری و لزوم پیشگیری از هرگونه وقوع تخلف یا فساد احتمالی، شماره تلفن 33361717 ستاد خبری دانشگاه آماده دریافت گزارش های مردمی از عملکرد و شکایات همشهریان عزیز می باشد.
در ادامه، وی راه اندازی سامانه 2013 را پل ارتباطی مردم با سازمان حراست کل کشور معرفی کرده و گفت: این سامانه صرفاً جهت دریافت گزارشات، انتقادات، پیشنهادات و شکایات هموطنان عزیز در رابطه با عملکرد مدیران و کارکنان حراست سازمان ها و ادارات می باشد. وی وجود این سازمان را گام موثری در جهت شفاف سازی مؤلفه ارتباطی فی مابین مردم و حراست کل کشور عنوان نمود.

• توسط داود موسوی
  • در 1396/05/02