تاریخ : يکشنبه 1 مرداد 1396

تقدیر از دکتر علی تقی زادیه معاون درمان دانشگاه

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در اجلاس معاونین درمان دانشگاه های علوم پزشکی کشور با اهداء لوح تقدیر از زحمات و تلاش های دکتر علی تقی زادیه معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز قدردانی کرد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در اجلاس معاونین درمان دانشگاه های علوم پزشکی کشور با اهداء لوح تقدیر از زحمات و تلاش های دکتر علی تقس زادیه معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز قدردانی کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این لوح سپاس آمده است:

جناب آقای دکتر علی تقی زادیه
معاون محترم درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تبریز

با سلام
تحول در نظام سلامت با سه رویکرد حفاظت مالی از مردم، ایجاد عدالت در دسترسی به خدمات سلامت و نیز ارتقا کیفیت خدمات این حوزه اجرا شده تا تحقق سیاست های کلی مقام معظم رهبری و ارتقا مورد انتظار در نظام سلامت را شاهد باشیم.
اگر چه جلب رضایت مردم و رسیدن به این اهداف با فراز و نشیب های فراوان همراه شد، اما علی رغم تمام کارشکنی ها و مخالفت ها، طرح تحول سلامت، امروز با صلابت تر از دیروز خود همچنان استوار، برای کاستن از رنج بیماران می کوشد و اکنون 4 سال است که خداوند توفیق تلاش در راستای تحول خدمت بزرگ انسانی در حوزه سلامت را به ما ارزانی داشته است.
خدای را شاکرم که نعمت خدمت به ایران زمین در سایه ی درایت، تدبیر، مهر و امید و با وجود یارانی همدل چون شما نصیبمان گردید؛ امید آن دارم که این تلاش و همت در جهت کاستن از رنج بیماران در کارنامه عمل ما ثبت و در روز رستاخیز ما را در مقابل معبود عالمیان سرافراز گرداند.
بدین وسیله از تلاش های صادقانه شما در محقق شدن اهداف متعالی دولت و نظام مقدس جمهوری اسلامی در عرصه سلامت قدردانی نموده و سربلندی و سلامتی شما را از ایزد منان خواستارم.

دکتر سید حسن هاشمی
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی