تاریخ : شنبه 31 تير 1396

رشد پنجاه درصدی تعداد شرکت کنندگان در هفتمین انتخابات نظام پزشکی تبریز

هفتمین دوره انتخابات نظام پزشکی همزمان با سراسر کشوردر تاریخ 30/4/96 دردانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه این دوره از لحاظ تعداد کاندیدها و همچنین میزان مشارکت رشد قابل توجهی نسبت به دوره های پیشین داشت بطوریکه اغلب پزشکان حاضر در صحنه نیز براین واقعیت صحه گذاشتند. دراین راستا نظرتان به موارد ذیل و نکته نظرات بزرگان این صنف جلب مینمائیم:
  • دکتر محمدحسین صومی رئیس دانشگاه :
جناب آقای دکتر محمدحسین صومی رئیس محترم دانشگاه علوم پزشکی تبریز لطفا درخصوص میزان مشارکت درهفتمین دوره انتخابات نظام پزشکی درتبریزوهمچنین نحوه برگزاری انتخابات حضوری ونیز درخصوص نحوه اجرای انتخابات حضوری توضیح بفرمائید .
هفتمین دوره انتخابات نظام پزشکی براساس تعداد جمعیت حائز شرایط رای دهی درتبریز برای انتخاب ۱۷ نفر و در۹حوزه شهرستانی برای انتخاب 11نفر بایستی برگزارمی شد لذا سه روز قبل از برگزاری انتخابات اعضای هیات نظارت وهیات اجرایی تبریز و شهرستانها دعوت شده و توجیه شدند و به همه حوزه ها اعلام شد که اعضای هیات اجرایی ونظارت با کاندیداهای محترم جلسه ای ترتیب بدهند و در تبریز که بنده نیز حضورداشتم کلیه کاندیداها دعوت شدند و ذکرشد که تلاش مجموعه دانشگاه براین است که انتخابات را الکترونیکی برگزار نمایند ولی این احتمال وجود داشت که از لحاظ زیرساختی امکان برگزاری الکترونیکی برای همه افراد مقدور نباشد لذا درآن جلسه تمهیداتی درخود دانشگاه برای برگزاری حضوری انتخابات اندیشیده شد وهمه توجیه شدند وخوشبختانه روزهای چهارشنبه وپنج شنبه تمام تلاش براین بود که فضای مناسبی طراحی شود.
صبح روزجمعه متعاقب اطلاع ازعدم امکان برگزاری الکترونیکی، همکاران ستاد برگزاری انتخابات فضا را برای برگزاری انتخابات حضوری آماده کردند و اطلاع رسانی کافی به همه عزیزانی که قبلا ثبت نام کرده بودند ومیبایستی درانتخابات شرکت میکردند انجام شد. خوشبختانه با مشارکت همه گروه های پزشکی، دندانپزشکی وداروسازی مواجه شدیم و با رشد پنجاه درصدی شرکت کنندگان درانتخابات مواجه بودیم که به لطف خدا انتخابات با آرامش وامنیت کافی وحضورمتعهدانه همه عزیزان برگزارشد و تا ساعت 10:30 ادامه یافت پس ازپایان مهلت رای دهی باهماهنگی قبلی اعضای نظارت واجرایی شمارش آرا آغاز وصبح ۳۱ تیرنتایج منتخبین مشخص گردید.
مجموعه آمارنشان میدهد که دراین انتخابات مخصوصا درحوزه های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی با تلفیق منتخبین قبلی وجدید وحضورهمزمان افراد سنتی و نیروهای جوان، امید است شاهد یک نظام پزشکی مقتدر دراستان و شهرستان ها باشیم .شایان ذکر است سر تیم های مجموعه ائتلاف های استان که خود ازمنتخبین میباشند از برگزاری، همراهی وهمدلی دانشگاهیان، کاندیداها، مسئولین گزینش افراد کاندید وکلیه عوامل درگیر تقدیر و تشکر داشتند.
دکترتقی زادیه فوق تخصص ریه و معاون درمان دانشگاه:
به لطف خدا دراین دوره شاهد مشارکت بالایی بودیم که تقریبا بیش از 30 درصد بود ، از نزدیک شاهد سلامت برگزاری انتخابات حضوری بودیم و امکان رای گیری حضوری بدون هیچ مشکلی فراهم بود و ورود چهره های جدید از نقات قوت این انتخابات بود وشمارش آرا تا اذان صبح ادامه داشت و از کلیه کاندیداها و نیز عوامل برگزاری انتخابات تشکر می کنم.
دکترعطااله ابراهیم ادهمی متخصص رادیولوژی (نفر اول منتخب گروه پزشکان )
به گواه اکثریت ناظر ، اساتید ، پیشکسوتان واهالی فن بی شک انتخابات نظام پزشکی روز آدینه 30 تیرماه 1396 که تاپاسی از شب برگزار گردید ، پرشورترین انتخابات کل ادوار بود. مراجعه سیل عظیمی از پزشکان، دندانپزشکان ، داروسازان وحرف وابسته به حوزه رای گیری درکنار افزایش چشمگیر کاندیداها درمقایسه با دوره های قبلی از شاخصه های این دوره از انتخابات بود که باعث تمایز آن از دوره های قبلی گردیده بود. اینجانب بعنوان یکی از منتخبین جامعه پزشکی از اعتماد همکاران عزیز ، سپاس قلبی خودرا ابراز داشته ازخداوند منان برای خدمتگزاری به این جامعه فرهیخته توان وتوفیق مسألت مینمایم. اینجانب به نوبه خود از تمامی پرسنل اجرایی وهیات نظارت و شخص ریاست دانشگاه ومعاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریزکه بصورت مستمر باحضور خود باعث رقم خوردن انتخابات بی نظیری گردیدند صمیمانه ترین تشکرها را دارم ومن الله توفیق.
دکتر پرویزی فوق تخصص قلب وعروق :
انتخابات حضوری از لحاظ برگزاری بسیار مناسب بودو حضور رئیس دانشگاه ومعاون درمان در کل زمان برگزاری انتخابات در محل برگزاری جزو نقاط قوت بود و از هر نظر عالی و بدون مشکل برگزار شد.
  • توسط پروین جوادی
  • در 1396/04/31