rahbari
تاریخ : جمعه 30 تير 1396

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز هفتمین دوره انتخابات سازمان نظام پزشکی تبریز از ساعت 8 صبح امروز آغاز شده و با حضور پرشور گروهای مختلف در حال برگزاری است.
دکتر تقی زادیه قائم مقام رئیس ستاد هیئت اجرایی گفت : دراین انتخابات گروه های مختلف پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، علوم آزمایشگاهی، مامایی و لیسانس های پروانه دار شرکت دارند، و اختصاص عوامل اجرایی جداگانه برای شش گروه، باعث سرعت بخشیدن به روند انتخابات شده است .
قائم مقام رئیس ستاد هیئت اجرایی ادامه داد: با برنامه ریزی های انجام شده با هیات نظارت و هیات اجرایی مرکزی، سامانه ای طراحی شده، که در آن اسامی تمام افرادی که در نظام پزشکی ثبت شده وجود دارد. دکتر تقی زادیه افزود: این دوره از انتخابات، شاهد مراجعه چشمگیری از گروه های مختلف هستیم.

آلبوم تصاویرهمزمان با سراسر کشور، هفتمین دوره انتخابات سازمان نظام پزشکی در تبریز، در حال برگزاری است. - - - - - - -

• توسط فاطمه دایی
  • در 1396/04/30