تاریخ : چهارشنبه 28 تير 1396

سخنرانی علمی

پرفسور کریم نیرنیا از دانشگاه دوسلدورف آلمان - - - - - - -

"رویکرد پزشکی شخصی ( Personalized Medicine) در تشخیص و درمان هدفمند سرطان"
سخنرانی علمی پرفسور کریم نیرنیا رئیس مرکز بین المللی P7MEDICINE دانشگاه دوسلدورف آلمان Director at International Center for Personalized Medicine (P7MEDICINE), University of Dusseldorf, Germany و رئیس مرکز بین المللی  P7MEDICINE بیمارستان کالج کینگ لندن در خصوص "رویکرد پزشکی شخصی Personalized Medicine در تشخیص و درمان هدفمند سرطان" در روز یکشنبه مورخه 1مرداد ماه 96 در کلاس 2 دانشکده پزشکی ساعت 11 برگزار می گردد.
آقاي دكتر كريم نيرنيا از محققين برجسته در زمينه سلولهاي بنيادي و personalized medicine بوده و داراي مقالات متعدد در مجلات معتبر جهاني هستند. ضمن عرض خوشامد به ايشان به اطلاع ميرساند شركت در اين سخنراني براي علاقمندان آزاد است.

• توسط رضا محمدی نسب
  • در 1396/04/28