rahbari
تاریخ : سه شنبه 27 تير 1396

انتخابات سازمان نظام پزشکی جمعه ۳۰ تیر برگزار می شود

دکتر صومی در نشست توجیهی هفتمین دوره انتخابات نظام پزشکی: تبلیغات سالم و بدون تخریب دیگران باشد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر صومی رئیس دانشگاه درنشست انتخابات نظام پزشکی گفت : امکان شرکت در انتخابات به صورت الکترونیکی و حضوری فراهم شده است و تمهیدات لازم صورت گرفته است وی همچنین در مورد نحوه تبلیغات کاندیداها در فضای مجازی تصریح کرد : تبلیغات سالم و بدون تخریب دیگران باشد.
 دکتر تقی زادیه قائم مقام رئیس ستاد هیئت اجرایی در نشست انتخابات نظام پزشکی درباره روند این انتخابات توضیح داد و گفت: اعضای سازمان نظام پزشکی شامل پزشکان، دندانپزشکان، داروسازان، جامعه علوم آزمایشگاهی، ماماها و کارشناسان پروانه‌دار می‌توانند در این انتخابات شرکت کنند.
وی ادامه داد: انتخابات به صورت الکترونیکی و حضوری(مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی) از 8 صبح جمعه 30 تیرماه تا ساعت 20 برگزار خواهد شد و کسانی که کد ملی خود را در سامانه الکترونیک به درستی وارد نکرده‌اند یا محل اشتغال خود را هنوز اصلاح نکرده‌اند، در روز رای‌گیری می‌توانند در حوزه انتخابیه با ارائه مدرک اشتغال و تایید آن از طرف مسوولان صندوق در انتخابات شرکت کنند.
معاون درمان دانشگاه افزود: دو نفر معرفی شده از طرف کاندیداها میتوانند به عنوان ناظر انتخابات و با تائید هیئت نظارت در فرایند شمارش آرا حضور داشته باشند.
 دکتر تقی زادیه تاکید کرد: شرکت در انتخابات فقط مربوط به اعضای سازمان نظام پزشکی  است و برای امنیت آن نیز تمهیدات دقیقی اندیشیده شده و آرا کاملا محرمانه حفظ می‌شود.
در ادامه دکتر عبادی عضو هیئت اجرایی انتخابات در خصوص اقدامات انجام شده در فرایند انتخابات که شامل تهیه لیست اعضای نظام پزشکی، تائید و بارگذاری در سایت همچنین در مورد فرایند و روش رای دهی الکترونیکی توضیحاتی ارائه نمود و افزود: نتایج 31 تیر اعلام خواهد شد و شکایات که اول الی سوم مرداد قابل اخذ است توسط هیئت نظارت بررسی و پاسخ داده میشود.
گفتنی است، نشست توجیهی انتخابات نظام پزشکی تبریز با حضور دکتر صومی، رئیس دانشگاه، دکتر طاهر اقدم قائم مقام رئیس دانشگاه، دکترتقی زادیه قائم مقام رئیس ستاد هیئت اجرایی،دکترصادقپور رئیس هیئت نظارت، اعضای هیئت اجرایی و نظارت با حضور کاندیداها در سالن کنفرانس حوه ریاست دانشگاه برگزار شد .

• توسط فاطمه دایی
  • تایید شده فاطمه دایی