rahbari
تاریخ : يکشنبه 18 تير 1396

امضای تفاهم نامه همکاری بین مرکز آموزشی درمانی الزهراء و وزارت بهداشت و درمان کشور آذربایجان

در جلسه ای که با حضور نمایندگان وزارت بهداشت و درمان کشور آذربایجان و تیم مدیریت اجرایی مرکز آموزشی درمانی الزهراء برگزار شد، ....
عقد تفاهم نامه بین وزارت بهداشت و درمان کشور آذربایجان با مرکز آموزشی درمانی الزهراء
در جلسه ای که با حضور نمایندگان وزارت بهداشت و درمان کشور اذربایجان و تیم مدیریت اجرایی مرکز آموزشی درمانی الزهراء برگزار شد، تفاهم نامه ای جهت ارایه خدمات درمانی به بیماران کشور آذربایجان توسط مرکز آموزشی درمانی الزهراء منعقد شد.
به گزارش روابط عمومی  مرکز آموزشی درمانی الزهرا(س) در این تفاهم نامه بیمارستان الزهراء متعهد گردید خدمات تخصصی و فوق تخصصی زنان و زایمان را به اتباع مراجعه کننده از کشور اذربایجان ارایه نماید. در گام اول بیماران با مشکلات کانسر در این مرکز تحت درمان و پیگیری قرار خواهند گرفت.
دکتر پروین باستانی رئیس مرکز آموزشی درمانی الزهراء اظهار امیدورای کرد با حضور اساتید و پرسنل مجرب و تجهیزات به روز ، این مرکز توانمندی کافی جهت ارایه این خدمات به مراجعین را خواهد داشت.

آلبوم تصاویرتفاهم نامه تبادل بیمار بین مرکز آموزشی درمانی الزهرا(س) و جمهوری آذبایجان منعقد شد - - - - - - - - -

• توسط بهجت کماری علائی
  • تایید شده پروین جوادی