rahbari
تاریخ : شنبه 17 تير 1396

اولین همایش منطقه ای اختلالات طیف اتیسم

ارائه خدمت به بیماران اتیسم یکی از ارزشمندترین کارهاست.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر طاهر اقدم درهمایش منطقه ای اختلالات طیف اتیسم که در دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزارشد اظهار داشت : کار کردن برای بیماران دارای اختلال اتیسم برای حل و فصل مشکلات و درمان آنها یک کار دسته جمعی و تیمی است که روانگرها، روان شناس ها و توانبخشی قسمتهایی از این پازل میباشند .
قائم مقام رئیس دانشگاه افزود: خوشبختانه در طرح تحول نظام سلامت که جزء افتخارات دولت یازدهم میباشد به درمان و دغدغه ی خانواده های دارای فرزند اتیسم اهمیت داده شده است و دانشگاه علوم پزشکی با افتتاح و گسترش مرکزجامع اتیسم حمایت همه جانبه و دلسوزی خود را از خانواده های دارای بیمار اتیسم نشان داده و تلاش می کند تا خانواده ها با دلگرمی و قوت قلب به مداوای فرزندان خود بپردازند.
دکتر طاهر اقدم افزود: از سازمان های مردم نهاد، خیرین وهمه افرادی که عشق خدمت به مردم و بیماران را دارند خواست تا با حمایت از دانشگاه، دولت را در اجرای برنامه های نظام سلامت یاری دهند .
دکتر طاهر اقدم از دکتر جعتایی، مشاور در امور توانبخشی وزارت، دکتر مالک، مدیر گروه روانپزشکی دکترشاهرخی، مسئول مرکز جامع اتیسم، دکتر جباری رئیس مرکز اسدآبادی  و همه دست اندرکاران و فعالان در حوزه اتیسم تشکر و قدرانی نمود و اذعان داشت : اجراکم عندالله
دراین همایش دکتر ایوب مالک روانپزشک کودک و نوجوان و استاد گروه روانپزشکی گفت : برنامه های ثبت، غربالگری،  تشخیص گذاری نظام مند، آموزش گروه های هدف مختلف، پژوهش های هدفمند و کاربردی،  مداخلات درمانی محدود و تلاش برای ایجاد هماهنگی های بین بخشی از رئوس برنامه های مرکز جامع اتیسم می باشند وی همچنین دستاوردهای علمی جدید در زمینه ی دارو درمانی اتیسم را مطرح نمودند.
دکتر جعتایی مشاور ارشد وزیر بهداشت در امور توانبخشی در سخنرانی خود وضعیت حاضر اتیسم در کشور را مورد بحث قرار دادند و برنامه های ملی در این زمینه و چشم انداز آینده را تشریح نمودند.  ایشان همچنین از تدوین سند ملی اتیسم و اجرای آزمایشی آن در آینده ای نزدیک خبر داد.
در ادامه همایش دکتر حسن شاهرخی روانپزشک کودک و نوجوان و استادیار دانشگاه علوم پزشکی تبریز آخرین یافته ها ی علمی در مورد نوروبیولوژی اتیسم را مورد بحث قرار دادند و همچنین کارگاه های رفتار درمانی دکتر انصاری، یکپارچگی حسی دکتر توکلی برای والدین و کارگاه های گفتار درمانی و مداخلات شناختی  برای درمانگران توسط دکتر فرهنگ دوست و دکتر علیزاده برگزارشد .
 همایش منطقه ای اتیسم با اهداف؛ ایجاد بستر مناسب برای تعامل بیشتر بین سازمان های مردم نهاد و مراجع علمی در جهت پیشبرد برنامه های مرتبط با اتیسم، آشنایی متقابل مرکز جامع اتیسم دانشگاه علوم پزشکی تبریز و انجمن اتیسم ایران از فعالیت های یکدیگر در جهت افزایش همکاری، برگزاری برنامه ای علمی با هدف ارتقای دانش و عملکرد درمانگران حوزه ی اتیسم مطابق با رسالت های مرکز جامع اتیسم دانشگاه علوم پزشکی تبریز. تلاش برای ایجاد هماهنگی بیشتر سازمان های دولتی مختلفی که در زمینه ی اختلالات طیف اتیسم فعال و وظیفه مند هستند وتلاش برای ایجاد همگرایی در دانشگاه های منطقه در زمینه اداره ی برنامه های مربوط به اختلالات طیف اتیسم، چهاردهم تیر ماه در دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد .

آلبوم تصاویردکتر طاهر اقدم؛ قائم مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی و معاون اجتماعی دانشگاه : - - - - - - - - -

• توسط فاطمه دایی
  • در 1396/04/17