rahbari
تاریخ : شنبه 17 تير 1396

گزارش برگزاری کارگاه آشنایی با نرم افزار مدیریت منابع (References) - - - - - - - -

اين كارگاه اولین کارگاه از مجموعه کارگاه های توانمند سازی پژوهشگران دانشگاه ها بود که توسط اين مركز توسعه و هماهنگي پژوهش دانشگاه (RDCC) برگزار شد.

كارگاه آموزشی آشنایی با نرم افزار مدیریت منابع (References) روز دوشنبه مورخه 96/4/12 از ساعت 8:30 الي 13 در محل سالن مديا سنتر كتابخانه مركزي دانشگاه علوم پزشكي تبريز با حضور اساتيد هیئت علمی و معاونين پژوهشي حوزه تحقيقات و فناوري توسط مركز توسعه و هماهنگي پژوهش دانشگاه (RDCC) برگزار شد.
اين كارگاه ا
ولین کارگاه از مجموعه کارگاه های توانمند سازی پژوهشگران دانشگاه ها بود که توسط اين مركز برگزار شد و برخي از عناوين اصلي اين كارگاه ار اين قرار بود:

خصوصيات و توانايي هاي نرم افزار Endnote

آشنايي با فضاي عملياتي نرم افزار  Endnote

.عملياتي نمودن نرم افزار Endnote

اين كارگاه با استقبال پژوهشگران رو به رو شد.

جهت مشاهده مستندات و دانلود اسلایدهای آموزشی مربوط به این کارگاه اینجا کلیک نمایید.
  • توسط فاطمه ذابح جمشیدی
  • تایید شده رضا محمدی نسب