تاریخ : پنجشنبه 15 تير 1396

آزمون ارتقاء دستیاری

آزمون ارتقاء دستیاری با شرکت 575 نفر صبح امروز در دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، آزمون دستیاری با شرکت 575 نفرداوطلب صبح امروز در دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شدکه از مجموع کل شرکت کنندگان 294 نفر خانم و281 نفرآقا بودند.
بنا برهمین گزارش بیشترین شرکت کننده در رشته داخلی با 89 نفر و کمترین شرکت کننده  رشته پزشکی خانواده  6 نفر بودند .
شایان ذکر است ، دکترطاهراقدم، قائم مقام رئیس دانشگاه بهمراه دکترحنایی، قائم مقام معاونت آموزشی و دکتر امیرنیا معاون تخصصی و فوق تخصصی دانشکده پزشکی ضمن بازدید از نحوه برگزاری آزمون، از دست اندرکاران آزمون ارتقاء دستیاری تشکر و قدردانی نمودند .

• توسط فاطمه دایی
  • در 1396/04/15