تاریخ : سه شنبه 13 تير 1396

افزایش فضا و خدمات اتاق عمل مرکز آموزشی درمانی نیکوکاری

تغییرات ساختاری اتاق های عمل مرکز آموزشی درمانی نیکوکاری صورت گرفت.
در یک طرح ضربتی که از ابتدای سال 1396 شروع شد و در سریعترین زمان ممکن به نتیجه نشست، تغییرات ساختاری و ظاهری  اتاقهای عمل این مرکز می باشد که با تلاشهای شبانه روزی مسئولین مرکز اعم از ریاست، مدیریت و مسئول هتلینگ مرکز ودیگر  همکاران  امکان پذیر شد.
به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی  نیکوکاری،  مرکز چشم پزشکی نیکوکاری با خدمت رسانی گسترده در سطح شمال غرب کشور، به عنوان مرکز سانترال و مرجع چشم پزشکی منطقه، پاسخگوی کلیه نیازمندیهای تخصصی و فوق تخصصی  چه از نظر درمانی و یا آموزشی مطابق با بالاترین استانداردهای ملی می باشد.
برای نیل به اهداف والا در خدمت رسانی به مردم و اجرای سیاستهای بهبود خدمات هتلینگ بیمارستانی ، یکی از پروژه هائی  که در این زمینه عملکرد خوبی داشته،  بازسازی و تکمیل اتاق های عمل این مرکز می باشد.
عمده ترین تغییرات عبارتند از:
  • افزایش بیش از 300 متر به فضای اتاق های عمل،
  • افزایش اتاق های عمل از 7 اتاق به 9 اتاق عمل فعال،
  • استاندارد سازی امکانات ساختمانی و فنی،
  • زیبا سازی فضاهای داخلی،
  • ایجاد سالن های انتظار برای بیماران و همراهان در دو ورودی بستری و سرپائی به صورت مجزا،
  • و مهمتر از همه ایجاد اتاق عمل مراجعین سرپائی که با ایجاد این اتاق عمل ، ورودی بیماران عمل سرپائی جدا شد و منجر به افزایش خدمات رفاهی این بیماران گردیده و روزهای پذیرش این بیماران از 2 روز در هفته به تمام روزهای هفته افزایش یافت. و در کل باعث رضایتمندی چشمگیر مراجعین سرپائی گردیده است.
  • توسط رحیم نورآئین
  • تایید شده فاطمه دایی