تاریخ : يکشنبه 11 تير 1396

استاندار آذربایجان شرقی از رییس کلانتری خسروشاه عیادت کرد

استاندار آذربایجان شرقی با حضور در مرکز آموزشی درمانی امام رضا(ع)، از رییس کلانتری شهر خسروشاه که در حادثه تیراندازی در آن شهرستان مجروح شده بود، عیادت کرد.
 استاندار آذربایجان شرقی بهمراه رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با حضور در مرکز آموزشی درمانی امام رضا(ع)، از رییس کلانتری شهر خسروشاه که در حادثه تیراندازی در آن شهرستان مجروح شده بود، عیادت کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر اسماعیل جبارزاده شامگاه شنبه با حضور در مرکز آموزشی درمانی امام رضا(ع) از نزدیک در جریان وضعیت جسمانی و روند درمانی این افسر فداکار نیروی انتظامی قرار گرفت.
جبارزاده با تاکید براینکه پرسنل نیروی انتظامی به صورت شبانه روزی برای تامین امنیت جامعه تلاش می کنند، اظهار کرد: قدردان تمامی زحمات این نیروی خدوم هستیم.
وی با اشاره به اینکه در حادثه تیراندازی روز جمعه، رییس کلانتری خسروشاه برای مقابله و جلوگیری از رسیدن آسیب به مردم جان خود را سپر کرد، گفت: از طرف مردم برای تشکر آمده ام.
استاندار آذربایجان شرقی در ادامه این بازدید از روند درمان و معالجه سایر بیماران بستری در این بیمارستان بازدید و پای حرف برخی از همراهان بیماران نشست و دستورات لازم جهت رسیدگی به مشکلات آنها را صادر کرد.

• توسط فاطمه دایی
  • در 1396/04/11