تاریخ : پنجشنبه 8 تير 1396

عیادت معاون پرستاری وزارت بهداشت از دکتر فرنام

دکتر محمد میرزابیگی معاون پرستاری وزارت بهداشت از دکتر علیرضا فرنام استاد گروه روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در مرکز آموزشی درمانی امام رضا)ع) عیادت کرد.
دکتر محمد میرزابیگی معاون پرستاری وزارت بهداشت از دکتر علیرضا فرنام استاد گروه روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریزعیادت کرد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر محمد میرزابیگی معاون پرستاری وزارت بهداشت سلام وزیر محترم بهداشت را به دکتر فرنام رساندند و از خداوند منان برای ایشان سلامتی مسئلت نمودند .
بنا بر همین گزارش دکتر علیرضا فرنام استاد گروه روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریزهنگام ویزیت بیماران در کلینیک مرکز آموزشی درمانی رازی مورد سوء قصد یکی از بیماران قرار گرفته و از چندین ناحیه بدن بر اثر ضربات جسم تیز مجروح شده است و در مرکز آموزشی درمانی امام رضا(ع) بستری می باشند.
آلبوم تصاویرعیادت معاون پرستاری وزارت بهداشت از دکتر فرنام

• توسط فاطمه دایی