تاریخ : چهارشنبه 7 تير 1396

تشکیل جلسه شورای دانشگاه

درادامه سلسه جلسات شورای دانشگاه ، این جلسه در سی ام خرداد تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکترصومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در ابتدای جلسه بر  اهمیت جایگاه ویژه شورای دانشگاه در سیاستگزاری و ارائه گزارش کارها تاکید نمود.
درادامه دکتر رشیدی معاون  پژوهشی در مورد تعداد دانشجویان پذیرفته شده و فارغ التحصیلان phD by Research گزارشی ارائه نموده و توضیح دادندکه 11 نفر از فارغ التحصیلان با فراخوان و بر اساس شایستگی های جذب مراکز تحقیقاتی شده اند و مقرر شد که در مورد نحوه بکار گیری در گرو ههای آموزشی موضوع در شوراهای آموزشی و پژوهشی دانشگاه مورد بررسی کارشناسی قرار گرفته و نظرات شورا ها به شورای دانشگاه ارجاع داده شود.
سپس دکتر اصل امین آبادی رئیس  دانشکده دندانپزشکی نیز گزارشی در مورد تعدیل بخشها و اعضای هیات علمی ، رتبه دانشکده در کشور ، توسعه گروههای جدید، راه اندازی و تجهیز بخش ایمپلنت برای آموزش و تجهیز سالن امتحانات و کلینیک تخصصی طرح تحول گزارشی ارائه نمود.
دکتر برزگر رئیس EDC در مورد آماده سازی وبرنامه ریزی مستندات بر اساس سیاستهای وزارتخانه جهت تاسیس دانشکده مجازی توضیحات مبسوطی ارائه داد.
در ادامه دکتر اصلان آبادی معاون آموزشی درخصوص وصل درخواست ها وانجام مراحل تایید وتصویب جهت افزودن گروههای آموزشی جدید دانشکده علوم نوین ، دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی ، دانشکده تغذیه و علوم غذایی ودانشکده بهداشت را اعلام  کرده و گزارش رشته های جدید التاسیس در چهار سال اخیر (95-92 ) که شامل 37 رشته بود را به اطلاع اعضاء رساند.
در پایان مقرر شد و مقرر شد رئیس دانشگاه به همراه معاونین در دانشکده ها حضور یافته و مشکلات و سیاستهای آتی دانشکده ها مورد ارزیابی قرار دهند.

• توسط پروین جوادی
  • تایید شده پروین جوادی