تاریخ : دوشنبه 29 خرداد 1396

درسفر وزیر بهداشت به تبریز:

بهره برداری از کلینیک سطح 3 ارجاع دندانپزشکی

کلینیک سطح ۳ ارجاع دندانپزشکی در تبریز توسط وزیر بهداشت، درمان و اموزش پزشکی افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز ، دکتر قاضی‌زاده هاشمی، با حضور در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه  کلینیک سطح ۳ ارجاع دندانپزشکی را افتتاح کرد.
این کلینیک به صورت 24 ساعته فعالیت خواهد کرد و در متراژ 220 متر مربع با هزینه بالغ بر هزینه 11 میلیارد و 350 میلیون ریال با 12 یونیت افتتاح شد.
گفتنی است ، بیمارانی که خدمات پیشگیری ودرمان را از سطوح 1 و2 دریافت نموده اند جهت تکمیل دوره درمان و دریافت درمان های تخصصی در سطوح بالاتر مانند درمان ریشه ودرمان های ترمیمی را از کلینک سطح 3 ارجاع دریافت خواهند کرد.

آلبوم تصاویربهره برداری از کلینیک سطح 3 ارجاع دندانپزشکی

• توسط پروین جوادی