تاریخ : شنبه 27 خرداد 1396

استاندار آذربایجان‌شرقی تاکید کرد:

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دکتراسماعیل جبارزاده در آیین افتتاح پروژه‌های درمانی، رفاهی ، دانشجویی و رفاهی در تبریز اظهار کرد: با هر بار حضور وزیر بهداشت در استان ما، شاهد پیشرفت بسیاری در حوزه‌ی درمانی در استان بوده‌ایم

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دکتراسماعیل جبارزاده در آیین افتتاح پروژه‌های درمانی، رفاهی و دانشجویی در تبریز اظهار کرد: با هر بار حضور وزیر بهداشت در استان ما، شاهد پیشرفت بسیاری در حوزه‌های بهداشتی  و درمانی در استان بوده‌ایم و جای خرسندی است که استان ما مورد عنایت ویژه قرار گرفته است.
  وی افزود: اگر توسعه‌ی فیزیکی مراکز بهداشتی نبود، امروزه خدمات درمانی در حد مطلوب ارایه نمی‌شد.
دکتر جبارزاده افزود: بیمارستان اهر، هریس و سراب از جمله‌ی این طرح ها هستند که سبب شده است تا ارایه‌ی خدمات پزشکی و درمانی ما در حد مطلوب باشد.
    دکترجبارزاده تاکید کرد: بخش عمده‌ای از حضور پرشور مردم در پای صندوق‌های رأی و اعتماد مجدد به دولت تدبیر و امید وابسته به  اجرای طرح تحول نظام سلامت در این دولت می باشد .  وی خاطرنشان کرد: امید است تا در چهار سال دوم دولت تدبیر و امید برنامه‌های بهداشتی و درمانی به طور کامل به مرحله‌ی اجرا درآیند و چهار سال برای اجرای یک طرح  کافی نیست، امید است وزیر بهداشت کنونی، پیشنهاد ریاست جمهوری را برای باقی ماندن بر مسند وزارت بهداشت بپذیرند.

آلبوم تصاویر400هزار متر مربع فضای فیزیکی به منظور ارائه‌ی خدمات بهداشتی و درمانی در استان ما احداث شده است

• توسط علی همراهی
  • در 1396/03/27