تاریخ : جمعه 26 خرداد 1396

باحضور دکتر قاضی زاده هاشمی ؛ وزیر بهداشت:

اولین مرکز تغذیه وریدی کشور در تبریز راه اندازی شد

با حضور وزیر بهداشت اولین مرکز تغذیه وریدی کشور در تبریز راه‌اندازی شد

به گزارش روابط عمومی د انشگاه علوم پزشکی تبریز، این مرکز، که به همت اساتید گروه نوزادن آماده بهره برداری گردیده است از طرح های مشترک وزارت بهداشت و صندوق کودکان ملل متحد بوده است.

در این مرکز آماده‌سازی محلول‌های تعدیه وریدی به صورت کامل دقیق و استریل انجام می شود.

گفتنی است، کاهش میزات عفونت های بیمارستانی در طول مدت بستری و کاهش میزان مرگ و میز نیز از اهداف این مرکز بوده است.

فرآیند ساخت این مرکز دو ماه به طول انجامیده و ده میلیارد ریال هزینه صرف شده است.

شایان ذکر است، در کنار این مرکز، بخش تصویربرداری بیمارستان الزهراء ( دستگاه جدید ماموگرافی ) نیز افتتاح شد.

آلبوم تصاویراولین مرکز تغذیه وریدی کشور در تبریز راه اندازی شد

• توسط پروین جوادی