تاریخ : سه شنبه 19 ارديبهشت 1396

برگزاری ششمین همایش مدیران آمار و فناوری اطلاعات در تبریز

ششمین همایش مدیران آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه های علوم پزشکی کشور به مدت دو روز، در مرکز کشوری مدیریت سلامت((npmc برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه،  سید هدایت اله فقیه، معاونت امور دانشگاه ها در دفتر مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت،با بیان اینکه تمامی دانشگاه های علوم پزشکی کشور در این همایش شرکت کرده اند، اظهار کرد: این همایش برای اولین بار با حضور مدیران آی تی و سازمان انتقال خون به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد.
وی در خصوص اهداف این همایش عنوان کرد: این همایش با هدف تبیین مدیریت آمار برای مدیران در سطح کشور و بحث های علمی و فنی داده های سلامت، بررسی موانع در اجرای دولت الکترونیک و چابک سازی خدمات و تسهیل پیشبرد طرح تحول سلامت برگزار می شود.
وی افزود:در تیرماه سال جاری، با همکاری پدافند غیر عامل همایشی با رویکرد پدافند غیر عامل در حوزه ی امنیت اطلاعات برگزار خواهد شد.
دکتر سقطی زاده مدیر مرکزآمار وفناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز دراین خصوص اظهار داشت: همایش مدیران آمار و فناوری اطلاعات تاریخهای 18 و 19 اردیبهشت ماه درشهر تبریز در جهت سیاستگذاری برای یکپارچه سازی و چابک سازی خدمات در راستای اهداف دولت الکترونیک در نظام سلامت کشور وبا هدف پیشبرد طرح تحول سلامت در حوزه فنآوری اطلاعات و  ایجاد هماهنگی و یکپارچه سازی سامانه های موجود نیاز به مشاوره و همفکری بین کلیه دانشگاههای علوم پزشکی برگزار می گردد.

• توسط پروین جوادی
  • تایید شده پروین جوادی