تاریخ : دوشنبه 26 مهر 1395

باحضور دکتر هاشمی ، مرکز سلامت زندان تبریز افتتاح شد

.

باحضور دکتر هاشمی وزیر بهداشت و هیات همراه  مرکز سلامت زندان تبریز در قالب عقد توافق نامه بین مرکز بهداشت شهرستان تبریز و زندان مرکزی تبریز به بهره برداری رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه این مرکز به منظور ارائه خدمات جامع سلامت به زندانیان همانند سایر اقشار جامعه راه اندازی شده و در آن خدمات بهداشت محيط ـ بهداشت حرفه اي ـ بهداشت دهان و دندان ـ سلامت جمعیت و خانواده ـ سلامت نوجوانان و جوانان ـ بیماریابی ـ پيشگيري و مراقبت از بيماريها ـ بهبود تغذیه - ايمن سازي ـ آموزش سلامت ـ خود مراقبتی ـ ارتقای سلامت ـ کنترل عوامل خطر بیماریها ـ سلامت رواني اجتماعی و پیشگیری از اعتیاد ـ خدمات پزشكي ـ مامائي ـ پرستاری ـ دارو و پاراکلینیک و خدمات ارجاع و سطح دوم ارائه خواهد شد.

• توسط پروین جوادی
  • در 1395/07/26