تاریخ : چهارشنبه 1 ارديبهشت 1395

حضور هیئت اعزامی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در نمایشگاه گردشگری و سفر آذربایجان

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی نیکوکاری :هیئت اعزامی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در پانزدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری و سفر جمهوری آذربایجان به سرپرستی دکتر فرزان حاجی زاده ، مسئول واحد گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی تبریز و مدیر مرکز آموزشی درمانی چشم نیکوکاری شرکت نموده و  با پرپائی غرفه   از تاریخ 19 تا 21 فروردین در شهر باکو نسبت به ارائه توانمندیهای تشخیصی و درمانی مراکز آموزشی و درمانی و بیمارستان های استان جهت  جذب گردشگران سلامت اقدام گردید. در ادامه،  مذاکرات و رایزنی های اقتصادی و فرهنگی به عمل آمد. که نتایج آن  در اختیار معاونت درمان دانشگاه قرار می گیرد. در تاریخ 20 فروردین رئیس جمهور آذربایجان از نمایشگاه بازدید کردند و تصاویر این دیدار با کلیه مدیران اعزامی از ایران در نشریه Daily News به چاپ رسیده است.
  • توسط صادق صادقی فر
  • در 1395/02/01