تاریخ آخرین بروزرسانی : جمعه سی و یکم فروردين 1397 ساعت 15:57
تاریخ : شنبه 12 اسفند 1396

با سعه صدر، مطالبه گر باشید

دکترصومی در جمع دانشجویان ورودی سال 96 دانشکده پزشکی:

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، دکتر محمدحسین صومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بتریز در جمع صمیمی و با نشاط دانشجویان پزشکی ورودی سال 96 گفت: بعنوان دانشجوی پزشکی انتخاب شدن ، خود یک ارزش است و من درچهره های تک تک شما امید، نشاط و شادابی وآگاهی را میبینم و فکر میکنم نبایستی داشته های خود را کم بشماریم و کم به حساب آوریم ، دانشجوی پزشکی شدن دراین شرایط جامعه و رقابت های موجود و فشارهای خانواده و جامعه بسیار ارزشمند است ، به خود و دوستان تذکر میدهم چه وظایفی درقبال این سرمایه های ارزشمند کشور برعهده داریم و میدانیم که تربیت کردن انسان هایی چون شما و رساندن به فاز پزشکی برای خانوده و خودتان چه زحمت هایی داشته و باید بدانیم که دانشجویان عزیز چه سرمایه ای را دراختیار داریم.
باید پاسخگوی انتخاب  شما را بعنوان مسئولین باشیم و حتما باید فارغ التحصیل علوم پزشکی تبریز متفاوت باشد از فارغ التحصیلان سایر دانشگاه ها و اگر معلم ها  شما را بعنوان سرمایه ملی خوب تربیت کنند ما به هدفمان رسیده ایم.
سرمایه گذاری هفت سال از عمر و کسب سرمایه ارزشمند باید بقول مشهور از آب کر بست ، حضور دردانشگاهی با قدمت 70 ساله و بعنوان دومین دانشگاهی که درکشور بنیان نهاده شده با انسان های ارزشمندی که دراعتلای نام این دانشگاه عمری سپری کرده وموی سپید نموده اند فرصت بسییار مغتنمی است.
باید رئیس دانشکده تلاش کنند تا  محیط شاداب و پویا ایجاد کنند کلاس خوب معلم خوب فضای خوب تحصیل را فراهم کنند که البته دراین زمینه کارهای خوبی انجام شده وسالن ، کلاس وغذاخوری دانشجویان جزو بهترین دانشگاهی است وانتظاراز شما نیز از تحصیل وتدریس خوب است.
از لحظه لحظه عمر خود نگذرید و همه لحظات حیاتتان را درجهت کسب کمالات و توانمندیهای بیشتر صرف کنید و زمانی بعنوان انسانی که  لباس پزشک را برتن کرده احساس شرمساری نکنید. هنگامی که بعنوان دکتر نامیده میشودیداحساس کنید که همه مراحل لازم جهت کسب این عنوان را کسب کرده اید.
از فرصت ها خوب استفاده کنید و زمان را هدر ندهید. آرزو دارم شما بعنوان ورودی های 70 سالگی دانشگاه  زمانی که  پایان 140 سالگی دانشگاه را جشن خواهید گرفت جزو انسان های مسئول و فهیم و خود بعنوان رئیس دانشگاه یاد این ایام کنید و بدان افتخار نمایید که جزو انسان های پرکار و ارزشمند بوده اید :

می‌کوش به هر ورق که خوانی     کان دانش را تمام دانی

با سعه صدر و مطالبه گری هرآنچه را که میخواهید بخواهید.
خدایا چنان کن سرانجام کار             توخوشنود باشی وما رستگار
دکترشکوری رئیس دانشکده پزشکی نیز طی سخنانی ضمن ابراز خرسندی از حضور دانشجویان در دانشکده پزشکی ،  خواستار رعایت دقیق قوانین از سوی دانشجویان و احترام به قوانین ومقررات آموزشی شد.

• در شنبه 12 اسفند 1396
  • ساعت 11