تاریخ آخرین بروزرسانی : دوشنبه سی ام بهمن 1396 ساعت 14:13
تاریخ : دوشنبه 9 بهمن 1396

بازدید دکترصومی ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی تبریزازمراکز سلامت شهرستان اسکو

به گزارش روابط عمومی شبکه جامع وهمگانی سلامت شهرستان اسکو ، دکترصومی ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دکترصادقی ودکترتبریزی ، از کلینیک تخصصی واورژانس درحال احداث بیمارستان امام خمینی (ره) اسکو و مرکزسلامت شماره یک سهند بازدید به عمل آوردند . ایشان درابتدای این بازدید ازروند پروژه احداث کلینیک تخصصی واورژانس بیمارستان مطلع شده و خواستارتسریع درروند احداث آن شدند. درادامه ، دکترصومی وهمراهان به مرکزسلامت یک سهند مراجعه وازنحوه ی ارائه خدمات سلامت ازجمله ویزیت پایه الکترونیک ، خدمات سلامت روان ، کانون دوستدارشهروند ارشد ، بهداشت حرفه ای و دیگر خدمات به شهروندان مطلع شده و نظرات مردم رادراین زمینه جویا شدند . درادامه دکترهاشمی اقدم ، سرپرست شبکه جامع وهمگانی سلامت شهرستان اسکو ، گزارشی ازنحوه ی ارائه خدمات به مردم ، بخصوص ویزیت پایه الکترونیک درقالب سامانه یکپارچه بهداشت ( سیب ) ارائه کردند.
  • در دوشنبه 9 بهمن 1396
  • ساعت 16