تاریخ آخرین بروزرسانی : چهارشنبه دوم اسفند 1396 ساعت 19:57
تاریخ : دوشنبه 2 بهمن 1396

معاون اجتماعی دانشگاه خبر داد: تشکیل مجمع سلامت استان

مجمع سلامت استان (East Azerbaijan provincial health summit 2018 ) در اسفند ماه سال جاری با حضور مقامهای عالی رتبه استانی و شهرستانی و میهمانان وزارتخانه های مرتبط، در دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه از مهمترین اهداف تشکیل این مجمع کمک به افزایش مشارکت و افزایش مسئولیت پذیری مدیران محترم ارگانهای مختلف نسبت به اهمیت و نقش برنامه های سلامت در توسعه همه جانبه و افزایش سهم پذیری در ایفای نقش مؤثر سازمانی در برنامه های حفظ و ارتقای سلامت استان می باشد. در این مجمع ضمن تصمیم گیری در مورد موضوعات سلامت استان، گزارشی از عملکرد و برنامه های در حال اجرای 5 ساله دانشگاه علوم پزشکی تبریز ارائه خواهد گردید و در پایان برنامه بیانیه مجمع سلامت استان صادر خواهد شد.
  • در دوشنبه 2 بهمن 1396
  • ساعت 11