تاریخ آخرین بروزرسانی : شنبه پنجم اسفند 1396 ساعت 17:42
تاریخ : شنبه 30 دي 1396

سمینار برنامه جامع مخاطرات سلامت بحران خشکی دریاچه ارومیه(آمادگی نظام سلامت)

قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی تبریز:

قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی تبریز در سمینار برنامه جامع مخاطرات سلامت بحران خشکی دریاچه ارومیه(آمادگی نظام سلامت) اعلام کرد:
 بررسی و کاهش مخاطرات تهدید کننده سلامتی مردم یکی از وظایف اصلی و مهم نظام سلامت می باشد که می توان در این راستا از نظرات متخصصین، کارشناسان و حتی از اقداماتی که در سایر نقاط دنیا در این مورد انجام شده بهره برد .
دکتر طاهر اقدم گفت: خیرین محترم در پژوهش مرتبط با خشکی دریاچه ارومیه با دانشگاه علوم پزشکی تبریز همکاری دارند و در منطقه شرفخانه محلی برای این کار در حال ساخت می باشد .
معاون اجتماعی دانشگاه با استناد به نتایج تحقیقات بعمل آمده و شرایط مشابه در سایر کشورها بیان کرد : خشکی دریاچه ارومیه سلامتی حدود 14 میلیون نفر در استان های مختلف کشور و حتی کشور آذربایجان را تحت تاثیر قرار خواهد داد.  درجه‌ی شوری بالای دریاچه‌ی ارومیه و خشکی آن سبب افزایش نمک در گرد و خاک و بعضاً طوفان نمک خواهد شد .
دکتر طاهر اقدم افزود: طبق آمارهای اعلام شده  شاهد کاهش ۵۰ درصدی میزان بارندگی‌ها در پنجاه سال گذشته هستیم و این نکته ما را ملزم به رعایت الگوی درست مصرف آب توسط شهروندان و کشاورزان می نماید.
دکترطاهراقدم با تاکید بر نقش مردم در پیشگیری از بیماری‌ها خاطرنشان کرد: هر جا مردم در امور مختلف مشارکت نموده‌اند، موفقیت بهتری به دست آمده که مصداق این تجربه درهشت سال دفاع مقدس می باشد
قائم مقام دانشگاه افزود: همه ی مدیران و تصمیم گیران جامعه بایستی مشکلات دریاچه ارومیه را جزء الویت های کاری خود بدانند چرا که با خشکی آن همه و بخصوص سلامتی آحاد مردم به خطر خواهد افتاد.امید است با اتخاذ تصمیمات کارشناسانه بتوانیم بر مشکلات ناشی از خشکی دریاچه ارومیه فائق آئیم .
سمینار برنامه جامع مخاطرات سلامت بحران خشکی دریاچه ارومیه؛ آمادگی نظام سلامت به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در مرکز بهداشت تبریز برگزار شد.

• در شنبه 30 دي 1396
  • ساعت 11