تاریخ آخرین بروزرسانی : يکشنبه یکم بهمن 1396 ساعت 08:48
تاریخ : يکشنبه 10 دي 1396

اولین کنگره اروپایی آسیایی فارماکواپیدمیولوژی

کنگره اروپایی آسیایی فارماکواپیدمیولوژی مورخ 15-13 دی ماه 1396 در شهر شیراز توسط دانشگاه علوم پزشکی شیراز، مرکز تحقیقات سیاست گذاری سلامت و هلدینگ بین المللی رکسان با همکاری و مشارکت سازمان غذا و دارو کشور، انجمن متخصصین داروسازی بالینی،  انجمن داروسازان ایران، انجمن مدیریت و اقتصاد دارو ایران، انجمن جهانی فارماکوویژیلانس و دانشگاه ملی تایوان برگزار می گردد.
این کنگره با محوریت اپیدمیولوژی دارویی، اقتصاد دارو، مدیریت دارو، داروسازی بالینی و... با حضور اساتید  برجسته بین المللی از کشورهای  انگلستان، سوئد، آمریکا، هلند، تایوان، فرانسه، رییس انجمن جهانی فارماکوویژیلانس و متخصصین سازمان غذا و دارو آمریکا در کنار اساتید و متخصصان مجرب داخلی فرصت مغتنمی را جهت ارتقای علمی شرکت کنندگان ایجاد و موجبات گردهمایی اقشار مختلف جامعه بزرگ علوم پزشکی فراهم می نماید.
بدینوسیله از شما اسانید، پژوهشگران و دانشجویان گرامی دعوت می شود با ارسال مقالات تحقیقاتی خود و حضور در کنگره دربرگزاری هر چه با شکوه تر این کنگره بین المللی مشارکت فعال داشته باشید.
به امید دیدار شما در دی ماه 1396 در شهر سومین حرم اهل بیت (ع) و پایتخت فرهنگی ایران :  شهر شیراز
سایت همایش
نامه معاون محترم تحقیقات و فناوری علوم پزشکی شیراز در این خصوص