تاریخ آخرین بروزرسانی : شنبه بیست و پنجم آذر 1396 ساعت 15:27
تاریخ : پنجشنبه 16 آذر 1396

به مناسبت روز حسابدار انجام شد

همایش بازآموزی نظام نوین مالی مسئولین امور مالی واحدهای دانشگاه در شهرستان اسکو

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز ، همایش بازآموزی نظام نوین مالی مسئولین امورمالی واحدهای دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی تبریز به مناسبت روز حسایدار با حضور دکترفتح الهی ، معاون توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه ، دکترمظهر ، معاون بودجه وتشکیلات دانشگاه ، مرتضوی ، مدیرامورمالی دانشگاه ،  جمعی از مسئولین امورمالی دانشگاه ، دانشکده ها ، بیمارستانها و شبکه های بهداشت و درمان دانشگاه در سالن اجتماعات شبکه جامع وهمگانی سلامت اسکو برگزار گردید. درابتدای این همایش دکترهاشمی اقدم ، سرپرست شبکه جامع وهمگانی سلامت شهرستان اسکو ، ضمن تبریک میلاد رسول اکرم (ص) وامام جعفرصادق (ع) وفراررسیدن 15 آذر ، روز حسابدار و خیر مقدم به حاضرین درجلسه ، ازاهمیت کارحسابداران و امورمالی واحدها درجهت پیشبرد اهداف بهداشتی ودرمانی اشاره و برای حسابدران توفیق روزافزون از خداوند را خواستار شدند. درادامه دکترفتح الهی ، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ، با تبریک میلاد حضرت محمد(ص) وامام صادق (ع) وروز حسابدار ، براهمیت کارحسابداران وامورمالی و برضرورت ثبت دقیق اطلاعات مالی دانشگاه تاکید کردند . ایشان ضمن رضایت از نحوه ی اجرای طرح تحول نظام سلامت در واحدهای دانشگاه ورتبه مطلوب درانبارگردانی سال مالی قبل ، از مسئولین امورمالی دانشگاه درخواست نمود از هزینه های اضافی وزاید دردانشگاه وواحدها جلوگیری کرده و برلزوم رعایت قوانین مالی ، عدالت درنحوه ی پرداخت ها ، جلوگیری ازکسورات بیمه ای و نحوه ی نگهداری از اموال دانشگاه تاکید نمود . درادامه مرتضوی ، مدیرامورمالی دانشگاه نیز ضمن تبریک روز حسابدار به همکاران امورمالی ، براهمیت انظباط مالی درواحدهای دانشگاه وصرفه جویی درهزینه هاتاکید و مطالبی درمورد وضعیت امورمالی دانشگاه وواحدهای زیرنظر ارائه نمود . ایشان ازمسئولین امورمالی درخواست نمود با فرارسیدن ایام پایان سال ، پروسه انبارگردانی ورعایت مقررات دراین پروسه را به صورت کاملا صحیح انجام دهند.
درادامه ، سلیمانی ، معاون مدیریت امورمالی دانشگاه و مسئولین ادارات رسیدگی ، حقوق ومزایا و اعتبارات قوانین ومقررات مالی را بازآموزی نموده ومطالبی ارائه کردند . درپایان مراسم به طور نمادین به چندنفرازمسئولین امورمالی لوح تقدیر ، تقدیم گردید.

• در پنجشنبه 16 آذر 1396
  • ساعت 09