تاریخ آخرین بروزرسانی : يکشنبه بیست و ششم آذر 1396 ساعت 09:37
تاریخ : پنجشنبه 16 آذر 1396

افتخار آفرینی پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی تبریز

در جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده استان از چهار پژوهشگر برتر دانشگاه علوم پزشکی تبریز تجلیل به عمل آمد

دهمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده استان آذربایجان شرقی در دانشگاه تبریز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، استاندار آذربایجان شرقی در این جشنواره ضمن تبریک اعیاد ولادت پیامبر اکرم(ص)، امام صادق(ع) و همچنین بزرگداشت هفته پژوهش گفت: پژوهش در دوره های اولیه زندگی بشر به آرامی صورت گرفت، اما از دوره رنسانس و انقلاب صنعتی، جهشی فوق العاده داشت و دانشگاه ها هم به واسطه همین پژوهش شکل گرفتند. لذا علومی همچون ریاضی، شیمی، فیزیک و ... آرام آرام جایگزین علوم ادبیات محور شدند.
دکتر مجید خدابخش افزود: یکی از علل عدم پیشرفت پژوهش، وابستگی به دولت است؛ همچنانکه اختصاص بودجه به پژوهش را واجب و امری ضروری می دانیم، در حالی که در غرب کشورهای پیشرفته بخش خصوصی متولی این امر است.
رییس  هفته پژوهش استان یادآور شد:  لذا دانشگاه های ما باید در راستای پژوهش های تقاضا محور حرکت کنند و یکی از لازمه های این حرکت، تغییر ساختار مقالات علمی است. اگر مقالات علمی ما از حیطه نظری به سمت فناوری و تولید علم حرکت کنند، یقینا با پتانسیل های بسیار غنی که از اساتید و دانشجویان سراغ داریم، می توانیم پیشرفت های بسیاری را در این زمینه داشته باشیم.
استاندار آذربایجان شرقی اضافه کرد: یکی از وظایف بزرگ دانشگاه ها، ارتباط تنگاتنگ با صاحبان صنایع است. دانشگاه باید خودش را موظف بکند تا اساتید و دانشجویان پژوهش محور خود را با صاحبان صنایع لینک کند؛ در چنین شرایطی است که نیاز صنایع به دستگاه ها و تکنولوژی های مدرن توسط پژوهشگران مشخص شده و دستگاه های لازم توسط همین جوانان ما ساخته خواهند شد.
دکتر مجید خدابخش در سخنان پایانی خود گفت: تا زمانی که دروازه های واردات صنایع و ماشین آلات در تمام عرصه ها به کشور ما باز باشد؛ پژوهشی اتفاق نخواهد افتاد، چرا که سرمایه گذار به راحتی مایحتاج خود را از طریق واردات تامین خواهد کرد و دیگر احساس نیازی به پژوهش جهت ساخت وسایل مورد نیاز احساس نخواهد کرد. هرچند که معتقد هستیم هیچ کشوری نمی تواند بدون واردات باشد، اما باید این واردات در عرصه های مورد نظر را محدود کرد.

در این مراسم از 21 نفر پژوهشگر برگزیده  در بخش های مختلف؛ دکتر محمد اصغر جعفر آبادی، دکتر بهزاد برادران، دکتر عطا محمودپور و دکتر عباس دل آذر، از دانشگاه علوم پزشکی تبریز،دکتر علیرضا ختائی، دکتر بهنام محمدی ایواتلو و دکتر ابوالفضل قنبری از دانشگاه تبریز، دکتر شهرام رضا پور، دکتر علی عجمی و دکتر اشکان شمالی، از دانشگاه شهید مدنی، دکتر رضا یگانی از دانشگاه صنعتی سهند، دکتر ناصر صباغ نیا، از دانشگاه مراغه، دکتر مازیارآصفی، از دانشگاه هنر اسلامی تبریز،دکتر حسین رستمی از  دفتر تحقیقات کاربردی فرماندهی انتظامی استان، مهدی شفائی و شایان زارعی از سازمان آموزش و پرورش استان، محمدرضا رضائی آقا میرلو، از شهرداری تبریز، آریا یونسی و پویا مطیع نوع پرور، نعیمه ماشینچی و پریا کریمی در بخش دانشجویی تجلیل بعمل آمد.
  • در پنجشنبه 16 آذر 1396
  • ساعت 07