تاریخ آخرین بروزرسانی : يکشنبه بیست و ششم آذر 1396 ساعت 09:37
تاریخ : سه شنبه 14 آذر 1396

مراسم بزرگداشت روز دانشجو در دانشکده دندانپزشکی برگزار شد .

مراسم بزرگداشت روز دانشجو با حضور رئیس دانشگاه، نماینده دفتر مقام معظم رهبری دردانشگاه، مسئولین، اساتید و دانشجویان دانشکده دندانپزشکی در دانشکده دندانپزشکی با تجلیل از استاد بازنشسته این دانشکده آقای دکتر کوروش طاهری طالش برگزار شد.
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، حجت الاسلام خیری مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تبریز در این مراسم با اشاره به سخنان شهید بهشتی در رابطه به روز دانشجو، اظهار کرد: دانشجو موذن جامعه است؛ اگر خواب بماند جامعه نیز در خواب به سر می برد.

وی با بیان این‌که دانشجو باید نقد منصفانه داشته باشد، ادامه داد: دانشجو باید آگاه باشد، از مسائلی که در جامعه رخ می دهد؛ باید از آرمان ها و ارزش های مذهبی و فرهنگی خود دفاع کند و آنهارا گسترش دهد.

در ادامه ، دکترصومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز طی سخنانی ، با تبریک هفته وحدت و ولادت پیامبراکرم (ص) و روز دانشجو به نحوی تاسیس دانشکده دندانپزشکی و افرادی که در راه اندازی این دانشکده نقش داشتند اشاره کردند و با بیان اینکه دکتر طاهری از بدو تاسیس دانشکده حضور داشتند و نقش خیلی مهمی در شکل گیری آموزش این دانشکده داشتند، از زحمات و فعالیتهای ایشان قدردانی نمودند.
لازم به ذکر است در ابتدای مراسم دکتر شیرمحمدی رییس دانشکده دندانپزشکی نیز ضمن عرض خیرمقدم به مدعوین، میلاد پیامبر اکرم و امام جعفرصادق(ع) و روز دانشجو را تبریک گفتند و از زحمات استاد بازنشسته دانشکده آقای دکتر طاهری طالش استاد تمام جراحی دهان و فک و صورت تشکر و قدردانی نمودند .
در پایان لوح تقدیر از طرف ریاست دانشگاه تقدیم آقای دکتر طاهری شد و سپس هدایایی از طرف دانشکده و گروههای مختلف تقدیم ایشان گردید .

• در سه شنبه 14 آذر 1396
  • ساعت 22