تاریخ آخرین بروزرسانی : يکشنبه بیست و ششم آذر 1396 ساعت 09:37
تاریخ : سه شنبه 14 آذر 1396

همایش تقدیر از فعالان ایدز و سلامت در مرکز بهداشت استان برگزار شد

معاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجان شرقی:

معاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجان شرقی تاکید کرد: آگاهی، شاخصه‌ای برای توسعه‌یافتگی در کشورهای پیشرفته است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، رحیم شهرتی‌فر در همایش تقدیر از فعالان ایدز و سلامت اظهار کرد: آگاهی، نسبت معناداری با توسعه یافتگی دارد و جامعه‌ی آگاه بهترین استفاده را از آزادی خواهد کرد. شهروندان ممکن است از روی ناآگاهی و اطلاعات کم، آسیب‌های جبران ناپذیری را به جامعه وارد کنند.
وی با اشاره به نقش آزادی در افزایش آگاهی مردم افزود: جامعه‌ای که در آن مردم نتوانند پیشنهادات و نظرات خود را به راحتی بیان کنند، آزادی و آگاهی نیز وجود نخواهد داشت.
وی تاکید کرد: نبود اطلاع رسانی کافی و شفاف نبودن آمارها امنیت روانی مردم را به خطر می‌اندازد. از این رو باید در ارائه‌ی اطلاعات و آگاهی دهی به مردم با دقت بیشتری عمل کردـ
شهرتی‌فر در ادامه بیان کرد: کاهش آسیب‌های اجتماعی جزو سیاست‌های ابلاغی رهبری و دولت تدبیر و امید است و باید توجه بیشتری به آن شود.
وی با اشاره به آمار نگران کننده‌ی گروه‌های پرخطر عنوان کرد: با توجه به مذهبی بودن جامعه‌ی ما، این بیماری شیوع کم‌تری در کشور ما دارد. ولی وجود ۱۶۰ هزار نفر افراد پرخطر در معرض ابتلا به HIV آمار بسیار نگران کننده‌ای است.
وی بیان کرد: در برخی موارد از مسائل دینی نیز سوء تعبیر می‌شود. از این رو مبتلایان به دلیل مسائل فردی و اجتماعی،  بیماریشان را از خانواده‌هایشان هم پنهان می‌کنند و این در حالی است که پنهان کردن زمینه‌ی انتقال بیماری به دیگران را فراهم می‌کند.
شهرتی‌فر خاطرنشان کرد: استفاده از کارشناسان علوم ارتباطات، روانشناسان و جامع‌شناسان می‌تواند گام موثری در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی باشد.
بنا بر همین گزارش  سردار علی نصرتی در همایش تقدیر از فعالان ایدز و سلامت تاکید کرد: یکی از  مشکلات کشور در دهه‌های اخیر، مشکلات مدیریتی بوده و هنر یک جامعه‌ی توسعه‌ یافته پیش‌بینی است که ما کم‌تر از آن استفاده می‌کنیم.
وی در ادامه بیان کرد: مواد مخدر، چهارمین بحران در جهان است که هیچ بحرانی به این اندازه خانواده‌ها و افراد را درگیر نکرده است.
وی افزود: ۱۷۰ کشور درگیر این قصه‌ی پرغصه بوده و کشور ما نیز در راه مبارزه با مواد مخدر حدود چهار هزار شهید تقدیم کرده است.
وی بیان کرد: مواد مخدر اولین اولویت در میان آسیب‌های اجتماعی در استان ما است و طبق آخرین شیوع شناسی که در سال ۹۴ انجام گرفته است، مصرف مواد مخدر در طول دو سال گذشته دو برابر شده و به سوی صنعتی شدن تغییر ماهیت داده است.
نصرتی با اشاره به نقش دانشگاه علوم پزشکی تبریز در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی گفت: دانشگاه علوم پزشکی تبریز در طی سال‌های اخیر همکاری بسیار خوبی در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی داشته است که این همکاری در مرکز ماده ۱۶ نیز به وضوح مشخص است.
سردارنصرتی به رشد روزافزون استفاده از فضای مجازی اشاره کرد و گفت : استفاده نامناسب از فضاهای مجازی در ایجاد آسیب های اجتماعی بی تاثیر نبوده است و ما باید فرهنگ استفاده از این فضاها را به نوجوان، جوانان و افراد جامعه آموزش بدهیم .
همایش تقدیر از فعالان ایدز و سلامت به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز و با حضور مسئولان استانی در مرکز بهداشت آذربایجان شرقی برگزار شدـ
همچنین در پایان این همایش از فعالان ایدز و سلامت استان تقدیر شد.

• در سه شنبه 14 آذر 1396
  • ساعت 20