تاریخ آخرین بروزرسانی : يکشنبه بیست و ششم آذر 1396 ساعت 09:37
تاریخ : دوشنبه 13 آذر 1396

دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز برگزار می نماید.

اطلاعیه برگزاری ششمین همایش ملی ارتقاء مدیریت اطلاعات سلامت

ششمین همایش ملی ارتقاء مدیریت اطلاعات سلامت با رویکرد توسعه سیستم‌های اطلاعات بیمارستانی، ‏پیشرفت‌ها و فرصت‌ها، 2 و 3 اسفندماه سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز برگزار می گردد. برگزاری این همایش با همکاری دفتر امور  بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی معاونت درمان وزارت بهداشت و گروه فناوری اطلاعات سلامت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز می باشد. همایش ششم، مشابه همایش های قبلی پذیرای کارشناسان حوزه  مدیریت اطلاعات سلامت از  بیمارستان ها و معاونت های درمان دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور است.شورای سیاست گذاری ششمین همایش که متشکل از اعضای محترم هیات علمی گروه های مدیریت و فناوری اطلاعات سلامت در دانشگاه های علوم پزشکی منتخب کشور است، متناسب با نیازهای های مدیریت اطلاعات سلامت در بخش درمان، 13 محور را  برای همایش امسال انتخاب نموده است محققان عزیز می توانند چکیده مقالات خود را  به زبان فارسی و یا انگلیسی، تا تاریخ 15 دی ماه 96 ، از طریق سایت همایش ارسال کنند.

• در دوشنبه 13 آذر 1396
  • ساعت 11