تاریخ آخرین بروزرسانی : شنبه بیست و پنجم آذر 1396 ساعت 15:27
تاریخ : شنبه 11 آذر 1396

یاریگر دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خواهیم بود .

كاروان اعزامي دانشگاه به کرمانشاه وارد شد و به جمع 171 نفری تیم اعزامی دانشگاه پیوست

به گزرش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز صبح روز جمعه 10/9/96 سومین اکیپ بهداشتی ، درمانى دانشگاه علوم پزشكى تبريز، متشكل از 17 پزشك و پيراپزشك با بدرقه مسئولان از مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی به مناطق زلزله زده کرمانشاه اعزام شد.
 كاروان اعزامي دانشگاه بعد از يك روز طولاني ساعت 23 به کرمانشاه وارد شد تا به جمع 171 نفری تیم اعزامی دانشگاه  در هفته جاری بپیوندد.
لازم به توضیح است که علاوه بر حضوری که همکاران مستقر در قصر شیرین در روزهای اول در مناطق زلزله زده داشتند و از خدمت به زوار اربعین و به محض شنیدن  خبر زلزله در کرمانشاه حاضر شده بودند ؛ مطابق هماهنگی های انجام یافته، دانشگاه علوم پزشکی تبریز هشت روز در امورات بهداشتی و درمانی یاریگر دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خواهد بود .

• در شنبه 11 آذر 1396
  • ساعت 14