تاریخ آخرین بروزرسانی : يکشنبه بیست و ششم آذر 1396 ساعت 09:37
تاریخ : پنجشنبه 9 آذر 1396

اولین گزارش تفصیلی خبرنگار اعزامی روابط عمومی

تیم بهداشتی درمانی 171 نفره دانشگاه علوم پزشکی تبریز در کرمانشاه مستقر شدند

به گزارش خبرنگار اعزامی روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز ؛ تیم 171 نفره دانشگاه متشکل از 39 نفر پزشک متخصص و عمومی ، 60 نفر پرستار ، 58 نفر نیروی بهداشتی ، 10 نفر کارشناس اورژانس و جمعی از مدیران دانشگاه که دیروز صبح با تجهیزات اورژانس ، درمانی و بهداشتی با بدرقه رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز و مسئولین ارشد استانی به مناطق زلزله زده اعزام شده بودند دیروز عصر در قالب 4 تیم وارد شهرستانهای سرپل ذهاب ، دالاهو ، قصر شیرین و اسلام اباد شدند.
بنابراین گزارش ؛ فرماندهی گروههای اعزامی به عهده دکتر علی عبادی قائم مقام معاون درمان دانشگاه می باشد .
تیم درمانی سرپل ذهاب امروز ساعت 3 بامداد شیفت درمانی را از همکاران دانشگاه علوم پزشکی شیراز تحویل گرفته و مشغول به ارائه خدمات درمانی شدند . سایر تیمها نیز از امروز صبح در محل های تعیین شده شیفت های خود را تحویل گرفتند .

• در پنجشنبه 9 آذر 1396
  • ساعت 10
  • توسط علی همراهی
  • در 1396/09/04