تاریخ آخرین بروزرسانی : پنجشنبه سوم اسفند 1396 ساعت 13:55
تاریخ : پنجشنبه 25 آبان 1396

افتتاح بخش های اورژانس و NICU بیمارستان باقرالعلوم اهر

بنا به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز امروز پنجشنبه مورخ: ۲۵/۸/۹۶  منطقه ارسباران شاهد افتتاح بخش های اورژانس و NICU  بیمارستان باقر العلوم اهر بود. بخش اورژانس این بیمارستان که یکی از مهمترین بخش های اورژانس منطقه می باشد پاسخگوی نیازهای اورژانسی مردم منطقه بوده و بخش  ICU  نوزادان این بیمارستان که برای اولین بار در این بیمارستان با دستگاه های مجهز افتتاح شده و به همت همکاران دانشگاه علوم پزشکی و بویژه شبکه بهداشت و درمان شهرستان اهر در اولین ماه های دوره دوم دولت تدبیر و امید شروع به کار نموده، نوید بخش خدمات درمانی عالی تری در این بیمارستان خواهد بود.
استاندار محترم آذربایجان شرقی در مراسمی که به منظور این افتتاح تشکیل شده بود از زحمات رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز و همکاران دانشگاهی ایشان تقدیر نموده و برای کلیه کادر در مانی دانشگاه آرزوی موفقیت کرد.

• در پنجشنبه 25 آبان 1396
  • ساعت 16