تاریخ آخرین بروزرسانی : يکشنبه یکم بهمن 1396 ساعت 08:48
تاریخ : جمعه 5 خرداد 1396

آزمون صلاحیت بالینی

برگزاری ششمین دوره آزمون صلاحیت بالینی در مرکز مهارتهای بالینی دانشکده پزشکی- دانشگاه علوم پزشکی تبریز

هدف از این آزمون ، ارزیابی و تعیین توانمندی بالینی دانش آموختگان دوره دکترای عمومی رشته پزشکی و همچنین ارزیابی پایان بخش های بالینی در پایان مرحله کارورزی می باشد.
آزمون مهارتهای عملی بالینی به روش ساختار مند عینی بالینی ،با تاکید بر مهارتهای ارتباطی،  تصمیم گیری  بالینی  مبتنی  بر اخذ شرح حال و معاینه فیزیکی  و انجام  مهارتهای  عملی  تشخیص درمانی برگزار می شود .
ارزیابی مهارتهای بالینی در آزمون در پنج بخش مصاحبه ،گرفتن شرح حال،مهارتهای ارتباطی ،پروفشنالیزم و اخلاق حرفه ای ،معاینه فیزیکی ،مهارتهای عملی (procedural skills) ،تفسیر پاراکلینیک و اداره بیمار تنظیم و به صورت تئوری و عملی در سه نوبت 15 ایستگاهه برگزار شد.
گفتنی است این آزمون برای اولین بار در دی ماه سال 94 آغاز وتا کنون در شش نوبت برگزار شده است.

• در جمعه 5 خرداد 1396
  • ساعت 08