تاریخ آخرین بروزرسانی : پنجشنبه سوم اسفند 1396 ساعت 13:55
تاریخ : شنبه 9 ارديبهشت 1396

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز همایش بزرگ پیاده روی صبح روز جمعه توسط اداره کل سلامت و امور اجتماعی شهرداری تبریز با همکاری معاونت غذا و دارو در مسیر پارک ایل گلی تبریز برگزارشد.
دکتر محبوب نعمتی معاون غذا و دارو، مسئولین کلانشهر تبریز و کارشناسان این معاونت در این پیاده روی با شعار نشاط و امید و با بیش از 1500 نفر از شهروندان شرکت داشتند. دکتر محبوب نعمتی در حاشیه این همایش گفت: پیاده روی از مهمترین ورزش های تضمین کننده سلامتی و حفظ  شادابی و روحیه بخشی اقشار جامعه می باشد که این معاونت با توزیع بروشورهای نشانگرهای تغذیه ای و قرار دادن استندهای اطلاع رسانی در این خصوص در مسیر پیاده روی و محل تجمع شهروندان، شعار زندگی سالم با نشاط و امید را به تغذیه سالم با نشانگرهای تغذیه ای پیوند داد.
 در این مراسم ضمن اجرای مراسم شاد و روحیه بخش به بیش از 80 نفر از شهروندان جوایزی به قید قرعه اهدا گردید و از همکاری معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز صمیمانه تقدیر و قدردانی شد.
  • در شنبه 9 ارديبهشت 1396
  • ساعت 08
  • توسط آمنه سلیمی
  • در 1396/02/09