تاریخ آخرین بروزرسانی : شنبه بیست و هشتم بهمن 1396 ساعت 14:44
تاریخ : چهارشنبه 6 ارديبهشت 1396

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز:

افسردگی یعنی از دست دادن نیروی مولد جامعه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، محمد حسین صومی در همایش حمایت طلبی در حوزه سلامت روانی و اجتماعی با اعلام این مطلب گفت: افسردگی بیماری است که تاثیر زیادی در زندگی روزمره مبتلایان و اطرافیان آنها دارد به طوری که علاوه بر ایجاد مشکلات روانی، به عنوان مادر بسیاری از بیماری‌های جسمانی نیز شناخته شده است از این رو در علم پزشکی بر توجه بیشتر به این اختلال و لزوم برطرف کردن آن پیش از اقدام به درمان بیماری‌های جسمی تاکید شده است.
وی با اشاره به شعار امسال سازمان بهداشت جهانی ادامه داد: در سال جاری "بیا در مورد افسردگی حرف بزنیم" شعاری است که انتخاب شده و اهمیت بسیاری دارد،  بررسی روند تغییرات  و شیوع افسردگی نشان از افزایش آمار مبتلایان به این عارضه در جهان دارد.
وی با بیان اینکه علائم افسردگی نسبت به ۱۵ سال گذشته ۱/۹ برابر کم شده، افزود: با اینحال آمارها نشان از افزایش میزان افسردگی در جوامع مختلف دارد، در کشور و استان آذربایجان شرقی نیز آمارها از رشد ۵۰ درصدی این نوع بیماری‌ها دارد.
صومی خاطرنشان کرد: سلامت روان تنها موضوعی مربوط با سلامت عمومی جامعه نیست بلکه یک موضوع در ارتباط با توسعه نیز هست.
وی گفت: یکی از دانشگاه های پیشرو در راه‌اندازی  مراکز سلامت روان جامع نگر بودیم که نتایج مثبت فعالیت این مراکز گام بزرگی در کنترل و پیشگیری از بیماری‌های روحی و روانی دارد.

• در چهارشنبه 6 ارديبهشت 1396
  • ساعت 12