تاریخ آخرین بروزرسانی : پنجشنبه بیست و ششم مرداد 1396 ساعت 09:49

تاریخ : دوشنبه 28 فروردين 1396

آغاز سومین دوره آموزشی توانمندسازی مدیران بیمارستان های آموزشی

دکتر لیلا دشمنگیر،  نماینده علمی وزارت بهداشت در دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اعلام این خبر گفت: سومین دوره آموزشی توانمندسازی مدیران بیمارستان های آموزشی منطقه دو آمایشی و استان های کردستان و زنجان در حیطه بهبود کیفیت و ایمنی بیمار از امروز 28 فروردین ماه در مرکز کشوری مدیریت سلامت( NPMC) آغاز و تا روز پنج شنبه ادامه خواهد داشت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ،دکتر دشمنگیر در ادامه ضمن اشاره به برگزاری موفق دوره های قبلی دردانشگاه افزود: در این دوره نیز -همانند دوره های قبل- اساتید برجسته کشوری برای آموزش در حیطه مدیریت کیفیت و ایمنی بیمار در بیمارستانها در دانشگاه  ما حضور یافته اند. محتوای این دوره به گونه ای طراحی و تدوین شده است که بتواند پاسخگوی نیازهای سیستم بهداشت و درمان ما و به ویژه بیمارستانها در خصوص ارتقای کیفیت و ایمنی بیماران و کاهش اتفاقات ناخواسته باشد.
در این دوره آموزشی در خصوص سیستم ها، ابزارها و مدل های کیفیت، برنامه ریزی راهبردی برای حصول به کیفیت، انواع ابزارها و رویکردهای مدیریت کیفیت، سیستم اعتباربخشی و ایمنی بیمار بحث و اطلاعات لازم با مخاطبان به اشتراک گذاشته خواهد شد. همچنین در خصوص مدیریت پسماند در مراقبت سلامت و کنترل و پیش گیری از عفونت نیز مدرسان دوره، آموزش های لازم را ارایه خواهند داد.
دکتر عاقبتی نماینده اجرای دوره گفت: خوشبختانه استقبال بسیار خوبی از دوره های آموزشی شده است. اطلاعات بسیار مفید و کاربردی در هر دوره میان مدرسان و مخاطبان رد و بدل می شود و امیدواریم که بتوانیم تا پایان دوره ها شاهد این استقبال و به تبع آن اثربخشی بیشتر دوره ها باشیم. به طور کلی دوره اول آموزشی در ماژول های تعیین شده تا شهریور ادامه خواهد داشت و هر ماه یک دوره آموزشی خواهیم داشت. در پایان دوره آزمون جامع از شرکت کنندگان به عمل خواهد آمد.

• در دوشنبه 28 فروردين 1396
  • ساعت 07